Echipa Națională de Fotbal Feminin va juca miercuri împotriva Finlandei într-un meci amical

Author: Cristina Mocanu

Naționala de Fotbal Feminin a României va întâlni miercuri, 22 februarie, într-un meci amical, echipa Finlandei.

Sursa: https://www.facebook.com/NationalaFeminina

După stagiul de pregătire desfășurat în Cipru, echipa de Fotbal Feminin a României va juca miercuri împotriva Finlandei.

Naționala de Fotbal Feminin a României va

întâlni miercuri, 22 februarie, într-un meci amical, echipa Finlandei.

Echipa Națională de Fotbal Feminin a susținut un stagiu de pregătire în Cipru

Echipa României de Fotbal Feminin, condusă de către Cristi Dulca, a efectuat un stagiu de pregătire în Cipru. Antrenorul român a convocat la lot 24 de sportive.

Citește și: UEFA Champions League: AC Milan – Tottenham 1-0. Ciprian Tătărușanu a apărat impecabil

În perioada 13-23 februarie echipa a participat la turneul Cyprus Women’s Cup, unde a susținut, deja, 2 meciuri amicale. Pe lista convocată de selecționerul Cristi Dulca se găsește în premieră la senioare și Anita Kis, fostă jucătoare la Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, în prezent la Haladas-Viktoria FC. O prezență constantă la loturile de junioare, Kis face astfel pasul spre prima reprezentativă cu ocazia acțiunii din Cipru.

În primul meci amical, desfășurat împotriva Ungariei, România

a învins cu 2-1. Pentru echipa Națională au înscris Ciolacu și Vătafu.

În al doilea amical, România a fost învinsă de Croația cu scorul 0-2.

Golurile învingătoarelor au fost marcate de Nevrkla (53) și Rudelik (59). Selecționerul Cristian Dulca a folosit următoarea formulă de echipă: Ceasar – Bistrian (Tunoaia 79), Oprea, Goder, Gered – Ambrus (Bortan 46) – Herczeg (Vătafu 46), Ciolacu – Bâtea (Bălăceanu 79), Marcu (Rus 46), Carp

(Vlădulescu 79).

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Naționala de Fotbal Feminin va întâlni miercuri echipa Finlandei

Cu o zi înainte de de întâlnirea cu echipa Finlandei, fetele din lotul Național au efectuat un antrenament de refacere pe plajă din Cipru.

Miercuri 22 februarie, de la ora 13:00, echipa Națională de Fotbal Feminin va susține meciul amical împotriva echipei din Finlanda. Meciul se va desfășura în în cadrul Cyprus Women’s Cup și va putea fi urmărit în direct pe www.frf.tv.

Citește și: Topul celor mai scumpe transferuri din fotbal în iarna lui 2023. Englezii au cumpărat cei mai scumpi jucători

Din lotul echipei țării noastre fac parte, printre altele, ludușeanca Herczeg Andrea, legitimată la ETO Gyor din Ungaria, Kis Anita, fostă componentă a formației Vasas Odorheiul Secuiesc și actualmente la Viktoria Haladas, din Ungaria, precum și portarul Salamon Szidonia, de la FK Miercurea Ciuc.

România se află, în acest, moment pe poziția a treia, cu trei puncte câștigate împotriva Ungariei.

Tricolorele U17 au efectuat un stagiu de pregătire în Turcia

Junioarele U17 au desfășurat în această perioadă un stagiu de pregătire în Turcia, încheiat cu un joc amical contra Austriei.

Echipa Națională de Fotbal Feminin va juca miercuri împotriva Finlandei într-un meci amical

Aceasta a fost ultima acțiune a junioarelor dinaintea turneului de Elită, care se va disputa în perioada 4-14 martie.

România U17, pregătită de Andra Vela, a pierdut contra Austriei U17, scor 0-1, într-un meci amical disputat vineri, 17 februarie, în Turcia. 

Sursă: facebook.com

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?