EBA fuge de presa, dar degeaba! A fost in centrul atentiei la congresul Partidului Popular European VIDEO

O singura grija au avut jurnalistii prezenti la congresul Partidului Popular European.

Sa nu va inchipuiti ca i-au interesat prea tare hotararile sau ca i-au urmarit pe Angela Merkel sau Barroso. Toate privirile au fost atintite asupra Elenei Basescu.

La cele doua zile ale congresului Partidului Popular European Elena Basescu a incercat sa fie cat mai discreta prin hainele alese si atitudine. In prima zi a congresului Elena Basescu a purtat un costum elegant, violet. Culmea, o culoare pe care a ales-o si Angela Merkel, dar si cativa dintre domnii invitati.

Oricat de mult ar fi incercat Eba sa treaca neobservata, nimic nu a reusit sa ii tina pe jurnalisti departe de ea. A evitat ea presa, dar si de aceasta data EBA a reusit sa surprinda. Cea de-a doua zi a congresului Partidului Popular European a fost mai relaxata. S-au impartit zambete si s-au facut mai multe fotografii.

Se pare ca invitatilor le-a priit cina de aseara de la Palatul Parlamentului. Partidul Popular European va fi condus in continuare de presedintele Wilfried Martens.

Insa, surpriza! Vicepresedintele PDL, Anca Boagiu, va fi vicepresedinte si in Partidul Popular European, alaturi de inca 9 membri din Europa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate