Ea este românca executată în Italia cu o armă cu alice

Author: Alina Petre
Actualizat: 02 dec 2022, 17:57

Ea este românca executată în Italia cu o armă cu alice

Noi detalii ies la iveală în cazul româncei executate în Italia cu o armă de alice.

Crima s-a produs într-o zonă rurală din provincia Catania, Italia.

Românca a fost găsită fără viață joi, 1 decembrie, la orele după-amiezii. Până în prezent nu există suspecți. 

Citește și: O româncă de doar 40 de ani a fost împușcată la locul de muncă, în Italia, cu o armă de vânătoare. Cine este făptașul crimei

Ea este românca executată în Italia cu o armă cu alice

Georgeta este românca în vârstă de 43 de ani care a fost ucisă cu o armă de alice, în Italia.

Femeia era despărțită de soț și avea o fiică în orașul natal. Ea lucra ca muncitor agricol și locuia într-o cabană la țară, în apropierea unei ferme din oraș.

Se pare că poliția exclude persoane din familie de pe lista suspecților, românca era despărțită, dar fostul soț, tot român, nu mai locuiește în Sicilia.

Bărbatul se mutase în România cu ani în urmă, împreună cu fiica pe care o avea cu femeia ucisă.

O altă ipoteză este că asasinatul nu a avut loc în timpul unui jaf, în casa în care femeia locuia singură, totul era la locul lui.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Potrivit presei străine, oamenii legii au încercat toată noaptea să deschidă o pistă în cazul asasinatului Georgetei.

S-a dispus efectuarea unei autopsii pentru a se obține și alte elemente utile cercetărilor, care continuă în ritm alert pentru a-l aduce pe criminal în fața justiției, săpând și în cercul de cunoștințe al femeii.

Polițiștii au deschis o anchetă sub infracțiunea de omor, iar carabinierii au luat declarații de la colegii și prietenii româncei.

O româncă a dispărut în Italia, de o săptămână

O româncă de 27 de ani a fost dată dispărută de mama ei a dispărut, în după amiaza zilei de 23 noiembrie. Tânăra este originară din localitatea Vulcan, județul Hunedoara, dar trăiește de când era mică în Artogne, provincia Brescia din Lombardia, Italia.

Mama fetei a fost cea care a alertat autoritățile și este convinsă că fiica ei a fost răpită de un român.

Motivul pentru care o tânără mamă din Satu Mare s-a sinucis. Ani la rând s-a confruntat cu această tulburare

Femeia a cerut ajutor si pe rețelele de socializare, potrivit adevărul.ro.

„În ziua dispariției a fost văzută în compania lui Bădărău Bogdan Ștefan (27 de ani) din Vulcan, Hunedoara, România. Dacă cineva i-a văzut sau oricine are informații despre aceste persoane este rugat să sune la Poliție (112)!”, a scris mama tinerei dispărute pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Motivul pentru care unei tinere de 19 ani, din America, nu i s-a dat voie să asiste la execuția tatălui ei, deși a cerut acest lucru. Bărbatul ar putea fi executat săptămâna aceasta

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies