Ea este cea mai importantă femeie din viața renumitului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată ce trăsături frumoase a moștenit actorul de la mama sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 oct 2022, 21:25
Foto(5)

Ümit Kantarcılar, care a dat viață personajului Onur din serialul Aripi frânte, se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Ümit Kantarcılar a împlinit de curând 35 de ani și cu toate acestea se bucură de un mare succes în carieră. În cei 16 ani de experiență pe platourile de filmare, chipeșul actor a reușit să fascineze cu talentul lui uriaș dovedit în multe seriale și filme artistice de excepție în care a jucat magistral. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent în distribuția serialului Aripi frânte, în care a dat viață personajului central Onur.

Dincolo de profesie, celebrul actor adoră să își petreacă timp alături de părinții săi și cu fiica lui, în vârstă de șapte ani. Acesta are o relație specială cu mama să, pe care o iubește și o respectă enorm.  

Ea este cea mai importantă femeie din viața renumitului Ümit Kantarcılar

Ümit Kantarcılar a venit pe lume în anul 1987, în Antalya, într-o familie modestă, care i-a oferit o educație aleasă.

Părinții săi i-au descoperit încă din adolescență talentul actoricesc și de atunci l-au sprijinit și l-au îndrumat să urmeze o carieră în acest domeniu.

La vârsta 18 ani, Ümit a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Maltepe, pe care a absolvit-o cu succes, iar la scurtă vreme tânărul a început să joace la Teatrul de Stat din Antalya, unde mai târziu a fost remarcat pentru talentul lui uluitor de marile case de producție care i-au lansat propuneri de a juca în seriale de televiziune.

În 2006, carismaticul Ümit Kantarcılar a debutat cu un rol secundar în serialul İki Aile, care i-a adus și primul pas spre culmile succesului în carieră. 

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, în cel mai frumos rol al vieții sale, cel de tătic! Iată cum a fost surprins celebrul Ümit Kantarcılar alături de fiica lui, Elis Naz, care îi seamănă enorm! Cei doi au o relație specială!

Dincolo de profesie și de pasiunea lui pentru actorie, Ümit Kantarcılar a încercat să își construiască și propria familie, în anul 2014, când s-a căsătorit cu o colegă de breaslă, Gamze Topuz, însă căsnicia lor a durat doar doi ani, căci în 2016 au decis să divorțeze, după ce soția lui a anunțat că este însărcinată. Se pare că la acea vreme îndrăgitul actor ar fi afirmat că nu se simțea pregătit să devină tată atât de rapid.

Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 48, subtitrat în limba română VIDEO. Adevăratul motiv pentru care Zeynep decide să se despartă de Onur

Treptat, Ümit a început să o iubească pe fiica lui, Elis Naz, care a devenit centrul universului sau. În prezent, celebrul actor are o relație specială cu fiica lui, dar și cu mama să pe care o consideră cea de-a două persoană importantă din viață lui. Ümit Kantarcılar a publicat foarte rar imagini cu cele două persoane dragi. Presa turcă l-a surprins în compania mamei sale, o femei frumoasă de la care celebrul actor a moștenit multe trăsături fizice.

Citeste si: Care este pasiunea ascunsă a lui Umit Kantarcilar, protagonistul din serialul ”Aripi frânte” Iată ce face atunci când nu este la filmări sau pe scenă

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies