Ea a fost marea iubire a celebrului Ahmet Kutsi Karadoğan, actorul care interpretează rolul Halil în serialul Melek! Iată cât a durat căsnicia lor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 sep 2023, 13:22
Foto(5)

Halil din serialul Melek, unul dintre cei mai râvniți burlaci, dincolo de platourile de filmare! Iată cine a fost marea iubire a renumitului actor Ahmet Kutsi Karadoğan! Imagini rare de la nunta lor fastuoasă!

Ahmet Kutsi Karadoğan are 50 de ani și se numără printre cei mai apreciați și admirați actori și cântăreți ai momentului în Turcia. În cele trei decenii de activitate pe marile scene și pe platourile de filmare, chipeșul artist a dovedit un talent desăvârșit și o carismă captivantă ce i-au adus mari reușite și notorietate pe plan național și internațional. Unul dintre cele mai recente proiecte de televiziune din care a făcut parte celebrul actor este serialul Melek, în care a dat viață personajului Halil, care de asemenea a însemnat un mare succes pe plan profesional.

Ea a fost marea iubire a celebrului Ahmet Kutsi Karadoğan, actorul care joacă rolul Halil în serialul Melek

Ahmet Kutsi Karadoğan s-a născut în anul 1973, în localitatea Akçadağ, din provincia Malatya, însă a crescut în Ankara, acolo unde părinții lui s-au stabilit ulterior. Chiar dacă familia lui l-a sfătuit să urmeze Facultatea de Arhitectură, în cele din urmă ambițiosul tânăr a decis să nu renunțe la marele lui vis de a deveni cântăreț, însă destinul i-a ghidat pașii și spre actorie și astfel a îmbrățișat cu aceeași mare pasiune ambele domenii.

Citește și: Halil din serialul Melek, apariție încântătoare pe scenă în timpul unui concert grandios! Iată ce voce minunată are chipeșul artist Kutsi

În anul 2000, Ahmet Kutsi Karadoğan a înregistrat primul album de muzică pop ce i-a adus și primul pas spre celebritate, iar apoi a început să se dedice trup și suflet profesiei sale în muzică.

În 2006, Ahmet a debutat și pe platourile de filmare ale serialului Doktorlar, în care a dovedit un talent uluitor și a fost primit cu admirație de către public. Unul dintre cele mai recente proiecte de televiziune este serialul Melek, în care jucat rolul Halil, care de asemenea i-a adus o mare reușită.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Nefise din serialul Melek, apariție spectaculoasă alături de fiica sa! Celebra actrița Şerif Sezer este mândră că tânăra Deniz i-a moștenit talentul și a îmbrățișat actoria

Dacă pe plan profesional norocul i-a surâs, în viață personală, celebrul Ahmet Kutsi Karadoğan nu s-a bucurat de același mare succes, ci s-a confruntat cu multe obstacole și dezamăgiri. Îndrăgitul actor a trecut prin două căsnicii eșuate însă niciodată nu și-a pierdut încrederea că își va întâlni marea dragoste într-o bună zi.

Cea mai mediatizată relație a fost cea cu a două lui soție, Sinem Bayraktutar, care i-a dăruit și cea de-a două fiica. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, însă în anul 2015 au decis să divorțeze.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!