Defne îl pierde pe Omer? În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 19 iun 2024, 04:35
video Foto(6)

Fanii serialului “Melek” își vor revedea astăzi personajele preferate puse în situații dificile, care le îngreunează existența. 

Dacă Defne are coșmaruri în legătură cu reîntoarcerea lui Omer, acasă, tânăra având permanent spaima că își poate pierde logodnicul pe câmpul de luptă, pentru cuplul Mithat-Seyran se întrevăd noi orizonturi, pline de speranță.

Citește și: Ce avere are Nehir Erdogan, actrița principală din „Melek”. E una dintre cele mai de succes actrițe din Turcia

Defne îl pierde pe Omer?

Cei doi soți reușesc, ca după o perioadă lungă, plină de dificultăți, să se stabilizeze în plan financiar. Seyran are parte de o mare surpriză din partea soțului său.  

Seyit Ali și Cumali împărtășesc aceleași gânduri în ceea ce privește uniunea dintre Halil și Melek. Cei doi bărbați sunt conștienți că, indiferent de obstacolele prin care cei doi copii ai lor au trecut, sau de prejudecățile vremii, Halil și Melek sunt meniți pentru a fi împreună.

Citește și: Halil și Melek, noi speranțe pentru viitor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O nouă escrocherie marca Alpay pune în pericol viețile lui Melek, Vildan și Halil iar Kenan, este dispus ca, de data aceasta, să nu mai ierte greșelile prietenului său, mai ales că în joc este soarta celei de care s-a îndrăgostit, Vildan.

Nu ratați, în această seară, un nou episod din serialul ”Melek”, incepând cu ora 20:00, numai la Kanal D.

Citește și: De la „Suleyman Magnificul” la „Secrete de familie” Arda Anarat este actorul care a cucerit milioane de telespectatori cu rolul lui Çinar

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!