E scandalul anului 2020 în showbiz! Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat BMW-ul fostului iubit

,

Protagoniștii de azi sunt Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp și fostul iubit al artistei, Cosmin Isailă, cunoscut om de afaceri din Sibiu, pentru care vedeta l-a lăsat, o vreme, pe soț.


In articol:

Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat BMW-ul fostului iubit

Nu mai este un secret pentru nimeni că, la scurt timp după ce s-a despărțit de Culiță Sterp, artista și-a asumat, în mod public, povestea de iubire pe care o trăia deja alături de Cosmin Isailă, care i-a fost, de asemenea, bun prieten lui Culiță Sterp, în vremurile în care nu existau legături sentimentale între el și Carmen.

Potrivit cancan.ro, BMW-ul de lux cu care Carmen de la Sălciua se plimbă și acum peste tot prin țară a fost, de fapt, proprietatea lui Cosmin Isailă. Potrivit surselor noastre, artista l-a cumpărat de la iubitul său, dar suma pe care i-a plătit-o nu ar fi fost cea pe care afaceristul a scos-o din buzunar pentru achiziționarea BMW-ului.

Citeste si: Acum s-a aflat! Ce legătură are Carmen de la Sălciua cu regretata Denisa Manelista

E scandalul anului 2020 în showbiz! 

După o bună perioadă în care i-a fost iubită lui Cosmin Isailă, Carmen de la Sălciua s-a întors la soțul de care divorțase. Cu toate acestea, continuă să circule cu mașina pe care a luat-o de la fostul iubit. A modificat-o după dorință, atât la interior, cât și la exterior și i-a schimbat numărul de înmatriculare. Bolidul de lux pe care îl conduce în prezent Cosmin Isailă este înmatriculat cu numărul „RIN”, care provine de la hotelul pe care îl deține, în Sibiu.

În momentul în care Carmen de la Sălciua a luat mașina de la fostul său iubit, a circulat, o bună perioadă, cu acest număr, căci și BMW-ul roz îl deținea.

Citeste si: Tzancă Uraganul o încaieră pe Costela cu Vulpița! ”Lasă-l în pace că te... Nu-ți permit să de atingi de VTM!!!”

La un moment dat, însă, l-a schimbat, dar apropiații nu au uitat de la cine a luat artista mașina! Mai mult, în momentul în care Carmen de la Sălciua a postat un clip video în care conduce mașina cumpărată de la fostul său iubit, pe vremea când încă deținea numărul „RIN”-  și nu „KRM”, așa cum l-a schimbat, ulterior – internauții au pus-o la zid pe artistă.

„Despre mașină… ți-ai bătut joc de interiorul ei. Și toată lumea din Sibiu știe al cui a fost BMW-ul ăla. Și ce să zici acum, să fie bine. L-am cumpărat. (…) Carmen, mașina  nu este cumpărată de tine, mașina asta este a lui Cosmin Isailă????/ Și încă mai zici că e cumpărată de tine și că e înmatriculată de tine????????/ Mașina a fost a lui Isailă, doar că este înfoliată. Același număr avea el la BMW-ul lui alb???? dar ce contează … super-cadou”,  sunt doar câteva dintre mesajele adresate lui Carmen.

„Ce atâta deranj?

La momentul respectiv, Carmen de la Sălciua a reacționat dur.

„Așa, și? Nu e ca și cum nu aș fi recunoscut că am cumpărat mașina de la el. Ce atâta deranj? Cumpără-ți și tu una. Nu te pune nimeni să îmi iubești mașina. Urmează să o înmatriculez și din cauza asta încă sunt numerele astea”,   a spus Carmen de la Sălciua, despre faptul că BMW-ul roz avea același număr ca mașina pe care o conduce Cosmin Isailă, fostul său iubit.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Vladuta Lupau, scandal monstru cu Armin Nicoara: au fost la un pas de bataie

Adrian Năstase: Linia de demarcație devine explozivă! Rusia merge spre Vest și România este în zona de contact

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Survivor Romania - live stream: cum poti urmari online Survivor Romania

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies