Acum s-a aflat! Ce legătură are Carmen de la Sălciua cu regretata Denisa Manelista

,

Fanii au observat legătura dintre Carmen de la Sălciua și regretata Denisa Răducu, ce era supranumită "Denisa Manelista".


In articol:

Fanii consideră că timbrul vocii lui Carmen de la Sălciua este asemănător celui al regretatei artiste Denisa Răducu.

"Ai voce ca Denisa, așa de frumoasă”, „Ai timbrul regretatei Denisa și ești foarte frumoasă”, „Woow, seamănă cu vocea Denisei”, „Super voce, îmi aduce aminte de frumoasa noastră Denisa. Nu te vom uita niciodată”, „Ai umplut golul pe care îl aveam după pierderea Denisei”, au remarcat fanii lui Carmen de la Sălciua.

De ce s-a despărțit Carmen de la Sălciua de Cosmin Isăilă!

Cosmin Isăilă a dezvăluit de ce s-a despărțit de Carmen de la Sălciua.

Omul de afaceri a vorbit despre motivele despărțirii și despre relația pe care a avut-o cu fosta soție a lui Culiță Sterp. Cântăreața s-a întors, recent, la fostul soț, Culiță Sterp.

Cosmin Isăilă a precizat că un factor negativ în relaţia lor l-a reprezentat faptul că în ultimul timp s-au văzut foarte rar, ca urmare a proiectelor în care era implicat fiecare. În plus, lucrurile începuseră să nu mai meargă între ei, așa că au decis să meargă fiecare pe drumul său.

„S-a răcit relaţia, în august ne-am văzut foarte puţin. Ne cunoşteam de foarte mult timp, încet, încet, ne-am apropiat şi am ajuns să avem o relaţie frumoasă. Am fost împreună 1 an şi 3 luni. Ea terminase. Într-adevăr au fost momente, i-am fost aproape, a fost şi frumos.

Dar de o lună s-a răcit relaţia, în august ne-am văzut foarte puţin. Pe timpul iernii eu am avut mai puţină treabă şi am putut să merg cu ea la evenimente, s-a produs încet-încet această răcire a noastră. Eu cu ea am mai discutat şi, în ultimul timp, mai aveam discuţii ca în orice cuplu că nu mai merge, nu mai e bine, nu ne sincronizam în ultimul timp”, a spus Cosmin Isăilă în cadrul unui interviu TV.

 

Citește și:

Carmen de la Salciua a rabufnit! Ce spune artista despre scandalul momentului

Ce face Carmen de la Salciua cand nu e cu Culita si nici la cantari? Asta da viata de diva

Carmen de la Salciua si Culita Sterp devin parinti? Se pregatesc de marele anunt

Cu ce a fost îmbrăcată in sicriu Daniela Cușnir, cântăreața moartă în accident. Apropiații au plâns instant

Exclusivitate! Panica despre masca de protectie la scoala! Florentina Opris: "Cat de repede ati uitat de batista si unghiile taiate!"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies