E oficial! Vor fi din nou proteste pe 10 august! "Nu ne dorim sub niciun fel de formă, repet, sub niciun fel de formă, să mai vedem ceea ce am văzut anul trecut pe 10 august"

La un an distanță de la confruntările între protestatari și jandarmi, 10 august va fi din nou data la care românii, fie ei din țară sau din străinătate, se organizează din nou și vor organiza o nouă manifestație, iar ministrul de Interne Mihai Fifor a discutat astăzi despre acest eveniment.


In articol:

  Cum Primăria Capitalei a aprobat deja protestul, organizator fiind Tomescu Tommy Joul, reprezentat al Grupului de Acțiune Civică Diaspora pentru România, Mihai Fifor vrea să se asigure că incidentele ce anul trecut au făcut turul televiziunilor din toată lumea nu se vor mai repeta.

  Vreau să fac un apel către toţi cei care doresc să protesteze, către toţi cei care se vor afla în diferite puncte din Capitală să protesteze în mod paşnic şi să nu uite în niciun moment că suntem un stat european, un stat în care cetăţeanul are dreptul să se exprime în mod liber.

  Niciodată nu vom încerca să împiedicăm acest lucru, pentru că este un lucru firesc. Dacă cetăţenii doresc să protesteze, să o facă. Problema pe care vreau să o subliniez este că solicit tuturor celor care vor participa la proteste să protesteze în mod paşnic, respectând totuşi legea şi tot ce înseamnă un astfel de protest.

  Vezi programul tv Kanal D

  Nu ne dorim sub niciun fel de formă, repet, sub niciun fel de formă, să mai vedem ceea ce am văzut anul trecut pe 10 august. Dar despre lucrurile acestea vom mai discuta cu siguranţă până sâmbătă”, a declarat Fifor în cadrul unei declarații de presă, informează Agerpres.

  Citeste si: Emily Burghelea revine în televiziune! La ce emisiune se duce: Mi s-a zis că pot - capital.ro

  sursa: evz.ro

  Citeste si: Dezvaluiri incredibile! Cine este ''LUNA MAI'' in randul victimelor lui Gheorghe Dinca!

  Citeste si: Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", in cele mai sexy ipostaze! Iata cum a fost surprinsa tanara, in timpul antrenamentelor la sala de fitness!

  Citeste si: Vremea pentru următoarele două săptămâni. Plecăm la munte sau la mare?

   

   


  Clipul zilei pe KANALD.RO:
  Recomandari
  Te-ar mai putea interesa
  ` `
  Cookies