Vremea pentru următoarele două săptămâni. Plecăm la munte sau la mare?

,

Vremea pentru următoarele două săptămâni. Plecăm la munte sau la mare?

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.  În zonele de Vest și de Sud sunt așteptate temperaturi caniculare în următoarele zile.

Prognoza meteo 5-18 august:

Banat

Vremea se va încălzi treptat până în data de 8 august, când va fi caniculă, iar media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 35 de grade. Vineri, 9 august, se va răci, în medie cu aproximativ 5 grade, apoi valorile termice vor creşte din nou, astfel că luni, 12 august, se va atinge o medie de 35 de grade. Va urma o răcorire treptată, iar în ultimele zile de prognoză media temperaturilor maxime nu va mai depăşi 30 de grade. Media minimelor termice va creşte de la 13 grade în prima zi, până la 19 grade, în 8 şi 9 august. În următoarele două zile se va răci, la o medie de 16 grade, iar până marţi, 13 august, aceasta va reveni la 19 grade. În zilele care vor urma valorile termice minime vor scădea, iar în ultimele două zile vor fi în medie de 15 grade. Vor fi intervale de timp cu averse, cu o probabilitate mai mare în zilele de 8 şi 9 august, precum şi după data de 13 august.

Crişana

Media temperaturilor maxime va creşte de la 27 de grade în prima zi, până la aproximativ 34 de grade joi, 8 august. În următoarea zi se va răci cu 6 grade, apoi se va încălzi din nou, iar media maximelor va reuşi să atingă din nou 34 de grade, luni, 12 august. Va urma un proces de răcorire a vremii, iar în ultimele 3 zile de prognoză, media maximelor termice nu va mai depăşi 28 de grade. Minimele termice vor avea un parcurs asemănător, vor creşte până în 8 august, când media lor va fi de 19 grade, apoi vor scădea, astfel că în jurul datei de 11 august aceasta va fi de doar 15 grade. Ulterior, până la sfârşitul săptămânii, media minimelor termice va fi între 14 şi 18 grade. Vor fi intervale de timp cu averse, cu o probabilitate mai mare în zilele de 8 şi 9 august, precum şi după data de 13 august

Citeste si: Vine prapadul! Avertizare ANM: schimbare radicala a vremii

Transilvania

Maximele termice vor fi în creştere de la o medie de 24 de grade în prima zi, până la 33 de grade în ziua de 8 august. Va urma o răcorire de scurtă durată, 9 şi 10 august, când media va fi de 28 de grade, apoi se va încălzi din nou şi se va reveni la media de 33 de grade în data de 13 august. Ulterior se va răcori treptat, astfel că în ultimele două zile media va ajunge să se situeze în jurul valorii de 28 de grade. Şi media temperaturilor minime va avea oscilaţii, între 10 grade în prima zi şi 17 grade în 9 august, apoi se răceşte, iar în 11 august vor fi în medie doar 12 grade. În cea de a doua săptămână media minimelor termice va avea variaţii între 12 şi 16 grade. Vor fi intervale de timp cu averse, cu o probabilitate mai mare în primele două zile, în 8 şi 9 august, pecum şi după data de 13 august.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 

 

Citește și:

Horoscop marți, 6 august. În sfârșit vin zile mai bune! Perioada tristă s-a terminat!

Mary, ipostaze fierbinti alaturi noul ei admirator! Iata cine este concurentul din casa "Puterea dragostei" care i-a cucerit inima?

Minciuna are picioare scurte! CARACAL - Niciun procuror nu a fost in fata casei groazei ore intregi, asa cum s-a spus

Prognoza meteo ANM pentru duminică, 20 septembrie. Temperaturi în scădere în toate regiunile țării

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 19 septembrie. Vreme frumoasă, dar rece în toată țara. Cât de mult scad temperaturile?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies