Dezvaluiri incredibile! Cine este ''LUNA MAI'' in randul victimelor lui Gheorghe Dinca!

Noi dezvaluiri in ancheta privind crimele de la Caracal care au ingrozit Romania.

Avocatul familiei a declarat că nu crede că acel corp este al Luizei: Nu e corpul Luizei pentru că nu a indicat luna corectă. Tonel Pop a declarat că agresorul a nesigur în momentul în care a indicat-o pe Luiza. Criminalul a dat indicații în funcție de lunile anului, iar luna indicată de acesta nu se potrivește cu dispariția Luizei. 

Ceea ce inseamna ca este posibil la ''luna mai'' sa fie o alta victima de a lui Gheorghe Dinca, mai ales din cauza faptului ca initial acesta a spus ca a aruncat trupul Luizei in Dunare si ca nu l-ar fi ars. 

Nu a indicat-o cu precizie, nu a zis ”Da, este Luiza”, indică fetele în funcție de luna în care le-a racolat. El spune fata din luna x, fata din luna y”, a declarat Tonel Pop.

Citeste si: Ce-au găsit anchetatorii în frigiderul monstrului din Caracal? Zeci de pachete! ”Mirosul era îngrozitor!”

Pare că mai sunt nişte oseminte pe acelaşi sistem la ambele fete, deci resturi arse, incinerate. Acuma se fac analize, este de văzut ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt.

El localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare… Nu mai ştie. Părerea mea este că nu este Luiza.

Este o speranţă şi o părere. El nu ştia să spună numele, nu ştia să identifice. Este fata din luna cutare, le are pe luni el, pe perioade.”, a spus avocatul familiei Luizei.

Citeste si: Gheorghe Dinca nu mai suporta felul in care e tratat: a tipat la anchetatori! Ce le-a spus, pe un ton amenintator

Ca și-n cazul Alexandrei Măceșanu, rămășițele găsite vor fi supuse unor teste ADN pentru a se stabili proveniența, dar și eventuala compatibilitate cu ADN-ul Luizei Melencu. 

Specialiștii spun, însă, că sunt mari șanse ca rămășițele să-i aparțină Luizei, tânăra despre care nu se mai știe nimic încă din luna aprilie a acestui an.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate