E oficial! Ovidiu Neveu și Alexandru Bobicioiu se vor lupta în ring. Fostul adversar al lui Iancu și-a declarat dragostea pentru Simina Loica

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 oct 2022, 22:06

Bobicioiu se va lupta cu Neveu. Fostul adversar al lui Iancu ar fi pus ochii pe Simina Loica.

Ovidiu Neveu și-a declarat dragostea pentru Simina Loica.

Fostul adversar al lui Iancu vrea să îi arate de ce este în stare să facă pentru a-i câștiga inima fostei concurente de la Puterea dragostei.

Citeste si: Ovidiu Neveu nu s-a putut abține și a reacționat după nunta Getuței Sterp: "Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei?!"

Ovidiu Neveu l-a provocat pe Alex Bobicioiu la o luptă în cușcă. Fostul adversar al lui Iancu și-a declarat dragostea pentru Simina Loica

Altercația dintre cei doi bărbați ar fi pornit în ultima perioadă, mai exact în ultimele două luni, de când Ovidiu Neveu a început să-i trimită mesaje siropoase Siminei. 

Lupta dintre Neveu și Bobicioiu se anunță a fi una incendiară în viitoarea gală RXF, care va avea loc, cel mai probabil, în luna februarie, a anului viitor.

Mai mult, Neveu i-a spus Siminei Loica că e îndrăgostit de ea, dându-i de înțeles că la brațul lui i-ar sta cel mai bine, el fiind cel mai bun bărbat pentru ea, făcând referire la Zănoagă și la Bobicioiu, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Exclusiv! Gestul care a deranjat-o teribil pe Simina Loica la Zănoagă înainte de meciul cu Bobicioiu: "Nu vreau să fie implicat copilul în asemenea jigniri și bătăi"

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit totul despre sentimentele pe care le-ar avea Neveu pentru ea.

Simina a confirmat că Neveu o caută, însă din partea ei nu există vreo șansă către ceea ce își dorește el.

"Mi-a spus că mă iubește, dar pe mine nu mă interesează. Mai mult pe Bobi îl deranjează faptul că nu ma lasă în pace", a comentat Simina, în timp ce Alex Bobicioiu a spus ca nu va lăsa lucrurile așa.

Drept dovadă, oficialii galei RXF au anunțat că Bobicioiu se va bate cu Neveu în ring. 

Primele declarații ale lui Bobicioiu după ce l-a învins pe Zănoagă la Gala RXF

Alexandru Bobicioiu a ieșit marele învingător în lupta corp la corp cu Zănoagă. Zănoagă a fost cel care l-a provocat pe Bobicioiu în urma cu câteva luni după ce Siminia, fosta lui sotie, s-a hotărât să își găsească alinarea în brațele actualului iubi. 

Citeste si: Primele declarații ale lui Bobicioiu după ce l-a învins pe Zănoagă la Gala RXF: "Până la final!"

La câteva ore după meciul decisiv, actualul iubit al Siminei Loica a postat un mesaj de mulțumire pe contul sau de Instagram:  "Mulțumesc celor care m-au susținut și mi-au fost alaturi până la final."

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies