Primele declarații ale lui Bobicioiu după ce l-a învins pe Zănoagă la Gala RXF: "Până la final!"

,
Alex Bobicioiu, castigator in Gala RXF

Alex Bobicioiu l-a invins pe Zanoaga

[Sursa foto: Instagram]

Alexandru Bobicioiu a castigat meciul cu Zanoaga la Gala RXF, acolo unde au fost prezenti mai multi luptatori si vedete din sport.

Alexandru Bobicioiu a ieșit marele învingător în lupta corp la corp cu Zănoagă. Cei doi au avut un meci de pomina cu o audienta mare având în vedere că sunt și cunoscuți în urma show-ului matrimonial la care au participat în urma cu câțiva ani.

Mai mult decât atât, Zănoagă a fost cel care l-a provocat pe Bobicioiu în urma cu câteva luni după ce Siminia, fosta lui sotie, s-a hotărât să își găsească alinarea în brațele actualului iubi.

Bobicioiu, invingator la Gala RXF

Bobicioiu l-a invins pe Zanoaga in Gala RXF

Citeste si: Cum a apărut Simina Loica la meciul dintre cei doi bărbați din viața ei! Fosta sotie a lui Zănoagă a stat chiar lângă ring

Mesajul lui Bobicioiu dupa ce l-a invins pe Zanoaga in Gala RXF

Meciul a fost unul foarte greu pentru amândoi, cei doi panand la bătaie țoață forță acumulata, însă Bobicioiu a fost cel care a castigat meciul în fata lui Zănoagă. Conform wowbiz.ro, Zănoagă a avut nevoie de îngrijiri medicale după meci, solicitând asistenta medicala din parte ambulantei venite la fata locului pentru a primi oxigen.

Preț de câteva minute, Zănoagă a rămas în ambulanta și apoi a fost însoțit de fratele lui care l-a felicitat pentru meci. Zănoagă nu a putut fi însoțit și de noua lui iubita, fiind plecata din tara.

 

Siminia si Bobicioiu, nedeslipiti dupa meci

Citeste si: Meciul orgoliilor! Alex Bobiciou a câștigat la Gala RXF! Cei doi au luptat corp la corp pentru o singură femeie. Mesajul lui Bobiciou înainte de marele meci: "Această luptă înseamnă totul pentru mine!"

Bobicioiu a castigat meciul din Gala RXF, iar Siminia i-a sărit imediat în brațe, cei doi sarutandu-se pătimaș și imbratisandu-se pe muzica lui Carla's Dreams. Pentru cei doi a urmat o seara de pomina unde au petrecut și au sărbătorit marea victorie. Bobicioiu, la rândul lui, nu și-a putut lua mâinile de pe iubita lui, îmbrățișând-o și sărutând-o cu foc.

La câteva ore după meciul decisiv, actualul iubit al Siminei Loica a postat un mesaj de mulțumire pe contul sau de Instagram: "Mulțumesc celor care m-au susținut și mi-au fost alaturi până la final."

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Vlăduța Lupău, mesajul cu care și-a îngrozit fanii: „Sunt aproape cheală”. Artista trece prin momente dificile

Avertismentul unui medic pentru români: Lumea mănâncă de parcă ar veni Apocalipsa! Există viață și după sărbători

Vlăduța Lupău, mesajul cu care și-a îngrozit fanii: „Sunt aproape cheală”. Artista trece prin momente dificile

VIDEO Cum arată logodnica lui Culiță Sterp nemachiată. Aceasta este de o frumusețe răpitoare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies