E o minune! Gabriel Cotabita a fost externat, astazi, dupa aproape trei luni de spitalizare

Medicii spun ca atat din punct de vedere medical, cat si psihologic, starea cantaretului s-a ameliorat simtitor.

Dupa o lunga si grea perioada de spitalizare, multe rugaciuni, Gabriel Cotabita a plecat, astazi, acasa, pe picioarele lui.   Doctorii care l-au avut in grija spun ca artistul este norocos pentru ca, din prima clipa, a intrat pe maini bune si datorita echipei medicale de la Spitalul de Urgenta Floreasca a facut progrese.

S-a vorbit mult, in aceste luni grele pentru cantaret si pentru familia lui, si despre rolul pe care Reiki l-a avut in viata artistului.  Nici sedintele de consiliere psihologica nu i-au fost straine cantaretului, caruia pesimistii nu ii dadeau prea multe sanse. Familia si prietenii foarte apropiati i-au fost alaturi tot timpul artistului, iar fiicele i-au insotit chiar si la scurtele plimbari de recuperare.

Chiar daca este acum acasa, drumul spre spital nu ii va fi strain artistului. Gabriel Cotabita trebuie sa vina periodic pentru evaluari de specialitate. Va veni periodic la control, bineinteles monitorizarea lui va fi permanenta din punct de vedere medical. Gabriel Cotabita a suferit un stot cardio-respirator la inceputul lunii mai, in urma caruia s-a prabusit la pamant.

Au urmat 2 luni si jumatate de spitalizare si ingrijiri intense, timp in care emotiile au fost imense, mai ales ca nici medicii nu erau prea increzatori in sansele sale de insanatosire.

##VIDEO141226##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate