„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

Author: Andreea Buinoschi

„E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”. Anamaria Prodan și copiii ei nu mai vor să audă de Laurențiu Reghecampf

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan nu mai vrea să audă nici în ruptul capului de Laurențiu Reghecampf. Impresara a declarat că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru ca relația să funcționeze, dar lucrurile nu s-au mai putut repara.

Anamaria Prodan susține că nu mai există cale de întoarcere în ceea ce privește divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Impresara și copiii ei au rupt orice legătură cu ei și își văd de viață, în continuare.

Anamaria Prodan nu mai vrea să audă de Laurențiu Reghecampf

„Pentru toți a murit. Ca să poți să ai inima să spui așa ceva, când aceste două fetițe te-au divinizat, au deschis ochii pe tine și te-au susținut cu toată forța lor și, oriunde mergeau, când cineva spunea ceva, că și ele au trăit episoadele astea, nu numai eu...

E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”,
a spus aceasta, în cadrul unui podcast.

Femeia de afaceri a mai afirmat că, ani de zile, Laurențiu Reghecampf nu s-a interesat de fiul lor și a făcut niște eforturi minime în această privință.

Citește și: „Copilul meu s-a dus la ușă, la amantă, la 6 dimineața, singur”. Anamaria Prodan povestește cum a aflat despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu actuala lui iubită

„Atât timp cât, în trei ani, nu l-a căutat, nu l-a ajutat. A strigat sus și tare că i-a plătit școala și trei rate la mașină, n-ai cum să fii părinte. Să nu te intereseze niciodată, copilul are nevoie de benzină, mașină, haine, bani, nu?

Păi, când i-a fost mai greu, nu a fost lângă el. De fiecare dată când a venit acasă, a făcut câte un scandal, băut.

Și ce să învețe de la el?”.

Anamaria Prodan a încercat să repare căsnicia cu antrenorul

Anamaria Prodan a declarat că a încercat să repare căsnicia cu Reghecampf, deoarece ajunsese într-un punct critic. Cu toate acestea, impresara a declarat că, la un moment dat, lucrurile și-au revenit, dar, apoi, au degenerat iar.

„Stăteam cu Laurențiu de vorbă și spuneam « Te rog, oprește-te! Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc ». A ieșit Gigi Becali și a pus capac. Când a ieșit Gigi Becali și a spus «Are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri, ia banii familiei ». E alta (n.r. fostă parteneră de-a lui Reghecampf).

Și amanta râdea, și povestea, și arăta poze și nenorociri la toată lumea. Și, atunci, i-am spus «Ai grijă, că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți! ».

O femeie din Fălticeni s-a aruncat de la etaj, după ce a fost părăsită de amant. Relația a început când soțul acesteia a plecat pe vapor

Citește și: Numele pe care Anamaria Prodan îl va purta, după ce divorțul de Laurențiu Reghecampf va fi finalizat. Judecătorii au decis că divorțul s-a produs din culpă comună

Tu erai Laurențiu Reghecampf, erai soțul Anamariei Prodan. Aveai două fete de se învârteau după soare, aveai un băiat minunat, aveai un băiat mare, din prima căsătorie, la fel. Tu trebuia să fii stâlpul acestei familii. Cum să cobori tu la asemenea mizerii? Cum să te uiți și să mai iei și banii copiilor.

S-a îmbolnăvit mama, am fost în Cuba cu mama mea, am fost peste tot, să o salvez. Iar s-a văzut liber”, a mai spus aceasta.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies