Cel mai mare câștig al Anamariei Prodan în instanță! Dorința impresarei a fost îndeplinită: „Am făcut istorie”

Author: Lavinia Medrea

Dorința impresarei a fost îndeplinită: „Am făcut istorie”

Sursa: Instagram Laurențiu Reghecampf/Anamaria Prodan - colaj Kanal D

Anamaria Prodan a câștigat în instanță un drept pe care dorea să-l aibă în mod special. Iată despre ce este vorba.

La mai bine de un an de când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit oficial și s-au războit de-a lungul divorțului, Anamaria Prodan a avut un câștig important în instanță.

Cea mai mare victorie a Anamariei Prodan în instanță

Inclusiv de când au anunțat că se despart, Anamaria Prodan și-a exprimat dorința de a păstra numele Reghecampf atât pentru ea, cât și pentru fiul ei din căsnicia cu Laurențiu, care poartă același nume de familie. 

Cu toate că Laurențiu Reghecampf a făcut o solicitare pentru ca Anamaria Prodan să renunțe la numele lui, instanța a decis ca impresara să se numească, în continuare, Anamaria Prodan Reghecampf. 

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Anamaria Prodan și-a făcut debutul în lumea politică. Care este partidul în care și-a început cariera

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în viața mea, nu mă mai interesează nimic și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a spus Anamaria Prodan, citată de  click.ro.

Instanța a pus poprire pe conturile lui Laurențiu Reghecampf

Avocatul Anamariei Prodan a dezvăluit câteva lucruri din procesul de divorț dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. Acesta a precizat că agentul fifa nu i-a cerut niciodată pensie alimentară fostului soț, ci instanța a stabilit o sumă pe care Laurențiu nu a onorat-o, lucru care a dus la poprirea pe conturi.

Anamaria Prodan a vorbit despre noul iubit: ”Copiii mei îl adoră, este un om minunat. Mă face să mă simt femeie” Cine este bărbatul care o cucerit-o

Citește și: ”Toată munca s-a năruit” Anamaria Prodan, lacrimi amare pentru bărbatul pentru care s-a dedicat trup și suflet: ”Am făcut ce a făcut și tatăl meu”

„Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară.

Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi. Avem încă două căi de apel!”, a explicat avocatul Anamariei Prodan Reghecampf.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies