E jale! Cum sunt selectati pacientii de la ATI, la "Marius Nasta" Dezvaluirile managerului Institutului Stiintific

Managerul Institutului "Marius Nasta" din București a declarat la Digi24 că este îngrijorătoare creșterea accelerată a numărului de cazuri de infectare și că situația din București va duce implicit la creșterea numărului de pacienți care să aibă nevoie de terapie intensivă.

Referindu-se la situația de la institut, Mahler a spus că de două săptămâni, nu mai este niciun pat liber la ATI și că dacă unul rămâne liber, în câteva minute se ocupă.

"Sunt pacienți pe secție care au nevoie de terapie intensivă și se face bilanț în fiecare moment. Pacientul care are cea mai mare nevoie de asistență în terapie e admis în terapie, iar cel care este cel mai bine de la ATI se mută pe secție. E un schimb de pacienți cu prioritizarea celui care are cea mai mare nevoie.

În condițiile în care un pacient are nevoie de ATI, iar niciun pacient de acolo nu e suficient de stabil ca să fie admis pe secție, se ia legătura cu centrul operativ și cerem transferul în altă unitate", a declarat la Digi24 Beatrice Mahler.

Citeste intreaga stire aici

Citeste si: Este real! Marturia infricosatoare a unui tanar roman infectat cu coronavirus: "Am facut o indigestie"

Citeste si: Situatie socanta in Bucuresti: un politist infectat cu coronavirus a fost "lasat in agonie de DSP"

Citeste si: Tragedie infioratoare la Arad: o femeie insarcinata, infectata cu coronavirus a murit in ambulanta

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate