EXCLUSIV Bianca a făcut o mare greșeală la "Puterea Dragostei" și nu vrea ca fratele ei să o repete. Abia acum s-a aflat: "Un lucru pe care l-am făcut eu..."

,

Bianca a făcut o mare greșeală la Puterea Dragostei și nu vrea ca fratele ei să o repete. A ținut să îi spună acest lucru public pentru a-l proteja.


In articol:

Bianca a făcut o mare greșeală la "Puterea Dragostei".

Concurenta a recunoscut acum care este lucrul pe care îl regretă, atenționându-și fratele să nu pice și el în aceeași capcană.

Citeste si: EXCLUSIV Ce fată a ales Bianca pentru Cristian: "E drăguță, finuță" Ce a impresionat-o la noua concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Bianca a făcut o mare greșeală la "Puterea Dragostei" și nu vrea ca fratele ei să o repete. Abia acum s-a aflat: "Un lucru pe care l-am făcut eu..."

Bianca a fost concurentă în ambele sezoane "Puterea Dragostei", iar acum, după ce a trăit această experiență, tânăra este în măsură să îi ofere sfaturi prețioase fratelui ei, Cristian Comănici, concurent în sezonul trei al emisiunii. 

Citeste si: Bianca s-a dat de gol și a dezvăluit o informație importantă. Livian a reacționat: "Vezi cum te grăbești?" Ce se întâmplă între ei?

Întrebată dacă există un lucru pe care ea l-a făcut în emisiune, dar pe care îl regretă și l-ar sfătui pe Cristian să

nu îl facă, Bianca a stat puțin pe gânduri, după care a spus hotărâtă ce mare greșeală a făcut. Câștigătoarea sezonului doi al emisiunii "Puterea Dragostei" a mărturisit că, dacă ar da timpul înapoi, nu ar mai povesti detalii legate de viața ei personală și are alege o singură persoană de care să se apropie.

"Să nu se integreze în găști pentru că nu duc la nimic bun.

Un lucru pe care l-am făcut eu este acela de a povesti, cred că asta e, de a povesti chestii din viața mea, chestii pe care le făceam unor persoane cărora nu trebuia să le spun nimic, nici măcar bună. Cel mai bine ar fi ca toate secretele lui să le țină doar pentru el și atât și să încerce să își găsească un singur prieten sau prietenă.", a dezvăluit Bianca.

Bianca a spus adevărul despre relația cu părinții lui Livian: "Cu mama lui Livian am mai vorbit, în schimb cu tatăl lui..."

Bianca a spus adevărul despre relația cu părinții lui Livian. Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a dezvăluit cum se înțelege cu ei în prezent.

Bianca a spus adevărul despre relația cu părinții lui Livian.Cei

doi foști concurenți de la" Puterea Dragostei" sunt mai apropiați ca niciodată, ba chiar locuiesc împreună atunci când Livian vine în București, deși încă nu s-au împăcat oficial.

După Marea Finală" Puterea Dragostei", Bianca și Livian au decis să evite certurile minore, dându-și seama că singura soluție pentru a-și construi un viitor împreună este să lupte pentru asta. Astfel, cei doi se înțeleg foarte bine acum, însă nu se grăbesc să se împace, așteptând ca timpul să le arate care este drumul pe care trebuie să pornească.

Deși sentimentele dintre ei sunt puternice, foarte multe conflicte au apărut între cei doi și din cauza influențelor din familie. Este cunoscut faptul că tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, nu este de acord cu relația celor doi. Bianca a dezvăluit acum ce relație are cu părinții lui Livian.

"Cu mama lui Livian am mai vorbit și îmi place că este destul de respectuoasă cu mine, îmi răspunde la mesaje dacă îi scriu, în schimb cu tatăl lui nu am păstrat legătura, nu am vorbit absolut deloc, am vorbit doar atunci în emisiune. Eu consider că sunt ok cu ei.",  a spus Bianca.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bianca Comănici a explodat! Atac dur la adresa fetelor din sezonul 3 Puterea dragostei: „Aveți un tupeu exagerat! Spălați-vă de frustrare”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mihai cedeaza! Vraja Alexandrei l-a inmuiat de tot pe concurentul Puterea dragostei. Avem un cuplu?

Cătălin Botezatu, infectat cu COVID: 'Mi-a fost foarte frică'

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Berna, o noua interventie estetica! Fosta concurenta de la Puterea dragostei a suportat totul fara teama! Iata cum a fost surprinsa tanara la clinica!

Cum arată Mona de la "Puterea Dragostei" nemachiată?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies