După 9 ani de căsătorie, Amna a decis ca este mai bine să își continue viața singură, iar fiul ei a devenit prioritatea numărul unu. Cum reușește artista să se împartă între scenă și viața de familie

,

Amna, invitată la Teo Show, a vorbit despre cum este viața ca mamă singură și cum reușește să se împartă între scenă și viața de familie.


In articol:

Amna, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a făcut dezvăluiri fără precedent despre viața după divorț și cum reușește să-și împartă timpul între filmări, concerte și fiul ei. Artista și fostul ei partener au decis să pună capăt mariajului și să meargă pe drumuri diferite.

Cum reușește Amna să se împartă între carieră și viața de familie

Amna a reușit să o ia de la capăt și să-și continue viața, după ce a divorțat de fostul ei soț, alături de care are un băiețel. Prioritatea principală a artistei a devenit fiul ei, pentru care face sacrificii mari. Deși este prinsă în diferite proiecte, acesta nu uită să fie prezentă în momentele cheie din viața lui David, fiul ei.

Prima zi de școală a fost una extrem de emoționantă pentru vedetă, căci se temea că nu va ajunge la cel mai important moment din viața copilului ei.

Citeste si: Cum era Amna în copilărie, înainte să devină una dintre cele mai apreciate artiste din România. Părinții erau foarte severi cu ea: ”Era extrem de disperat să nu piardă controlul”

”Aveam niște filmări, părinții vorbeau pe grup că nu se face deschiderea și că vor fi doar copilașii pe care îi vom lăsa la poartă și ei se vor duce în clasă.

În ultimul moment, am primit un mail că se face deschiderea și cu părinții, eu aveam programată o emisiune, o filmare destul de importantă și i-am spus lui David că nu am cum să vin, te trimit cu tataie: ”Nu poți să-mi faci una ca asta, deci mă distrugi, nu ai cum, te rog, fă ceva”. M-am gândit ce să fac, m-am machiat de seara la o prietenă și am dormit în șezut, cu ochii ușor închiși”, a spus Amna.

Artista s-a sacrificat pentru a fi alături de fiul ei în prima zi de școală, iar bucuria pe care micuțul a simțit-o a emoționat-o complet vedetă, iar lacrimile și-au făcut apariția pe chipul ei. Amna este o mamă devotată, care ar face orice pentru fericirea copilului ei.

Citeste si: Exclusiv! Amna, adevărul despre ce a supărat-o cel mai tare la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am reacționat ca niște pensionari!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Amna, adevărul despre ce a supărat-o cel mai tare la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am reacționat ca niște pensionari!"

Rusia dă primele ordine privind anchetarea incidentelor de la Nord Stream 1: solicitare rugentă care vizează verificările

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andy Popescu face dezvlăuiri picante din viața amoroasă. S-a iubit sau nu acesta în mașină

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies