Teo Trandafir va dă întâlnire din 27 august, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, cu emisiunea ”Teo Show”

,

Emisiunea ”Teo Show” revine din 27 august la Kanal D, într-o nouă formulă de conținut, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.


In articol:

Emisiunea ”Teo Show” a suferit câteva schimbări, astfel din 27 august, Teo Trandafir vă dă întâlnire într-o formulă cu totul nouă. Emisiunea va putea fi urmărită în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

Emisiunea ”Teo Show” revine din 27 august la Kanal D

Emisiunea ”Teo Show”  revine cu o nouă formulă de conținut, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment. 

Teo Trandafir își propune să aducă în fața telespectatorilor realitatea cu care ne confruntăm zi de zi, o perspectivă unică, dar și umorul cu care i-a obișnuit pe cei de acasă. Prezentatoarea TV va face lumină într-o serie de aspecte ale vieții de zi cu zi, în același timp intrând în casele oamenilor cu voie bună şi inspirându-i pe cei din faţa micilor ecrane să îşi trăiască viaţa frumos, în mijlocul prietenilor, familiei.

Citeste si: A suferit Teo Trandafir din dragoste? Mărturisirile incredibile ale prezentatoarei Tv: Nu e vina nimănui

Emisiunea ”Teo Show” va fi surpriza acestei toamne, Teo Trandafir îi va întâmpina pe cei de acasă într-un cadru cu totul diferit față de cel cu care ne-a obișnuit.

Vedeta va adopta un nou stil vestimentar, menit să se potrivească cu noua tematică a emisiunii.

Urmăriți un nou sezon ”Teo Show” din 27 august, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 10:00, la Kanal D.

Citeste si: Teo Trandafir, așa cum nu ați văzut-o niciodată! Vedeta s-a emoționat profund când a văzut ce cadou a primit din partea lui Bursucu, fostul ei coleg de platou: ”Încă tremur”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

La mulți ani, Teo Trandafir! Vedeta împlinește astăzi 54 de ani. Iată ce bărbați i-au marcat existența prezentatoarei TV

Ucraina anunță eliberarea a peste 400 de kilometri pătraţi în Herson

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

A suferit Teo Trandafir din dragoste? Mărturisirile incredibile ale prezentatoarei Tv: Nu e vina nimănui

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies