Giulia Anghelescu, mărturisiri uluitoare din culisele familiei sale, în platoul emisiunii Teo Show! „Niciodată nu am arătat copiilor că pot să fac orice”

,
giulia anghelescu

Giulia Anghelescu, invitata in platoul Teo Show

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Renumita artistă Giulia Anghelescu a făcut dezvăluiri de senzație despre familia sa, la Teo Show!


In articol:

Giulia Anghelescu, fosta componentă a trupei Candy, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Dacă pe plan profesional talentată cântăreața s-a bucurat mereu de succes, în viață personală, Giulia Anghelescu a trecut prin perioade frumoase dar și prin momente mai dificile, care nu au făcut decât să devină o femeie puternică.

Artista este căsătorită de zece ani cu Vlad Huidu, căruia i-a dăruit două fetițe superbe și împreună formează o familie frumoasă și unită.

Giulia Anghelescu, mărturisiri uluitoare din culisele familiei sale, în platoul emisiunii Teo Show

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, îndrăgită artista Giulia Anghelescu a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viață atunci când a devenit mămică. De asemenea aceasta a făcut dezvăluiri inedite din culisele căsniciei sale cu Vlad Huidu pe parcursul căreia au trăit si momente mai grele dar pe care au reușit sa le gestioneze si sa le depășească. 

Întrebată cum a reușit să pară din exterior o femeie extrem de puternică, Giulia a mărturisit faptul că a ajutat-o foarte mult această atitudine de-a lungul anilor mai ales pe plan profesional, însă a recunoscut că este și sensibilă în anumite momente și are nevoie de sprijinul moral al soțului ei, care a înțeles-o mereu în astfel de situații.

Citeste si: Giulia Anghelescu recunoaște că este o soție cicălitoare: „Așa ne-am născut, ca specie”. Cântăreața a spus tot ce se întâmplă în căsnicia ei

„Am și momentele mele de vulnerabilitate, momentele mele de slăbiciune, în care clar sunt o femeie extrem de sensibilă! De exemplu soțul meu a învățat cum să mă

ajute, în momentele în care chiar am nevoie de un sprijin! Familia înțelege cum sunt de fapt! Și copiii au început să priceapă și Slavă Domnului și nu pot decât să mă bucur și nu mai trebuie să le explic, că am o zi mai proastă, sau nu mă simt bine astăzi în pielea mea și mă lasă în pace! Eu cred că din punct de vedere psihologic e foarte important că ei să știe și când ne e bine și când nu ne e la fel de bine și e foarte important să se învețe cu lucrurile astea de când sunt mici! Să fie pregătiți!”, a spus Giulia Anghelescu.

Citeste si: Giulia Anghelescu, mesaj pentru soțul ei la aniversarea de 10 ani de căsătorie: "Lucrurile astea sunt mai importante decât dragostea"| EXCLUSIV

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum se menține în formă Antonia. Artista a dezvăluit ce dietă urmează

Educația trebuie să închidă câteva decalaje majore. Mesajul Ligiei Deca de Ziua Mondială a Educației

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cine este iubita lui Joshua Castellano! Cum arată tânăra pe care italianul o răsfață cu cadouri scumpe

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies