Duminica, la “Teo Show”, Vica Blochina, prima apariție după micșorarea stomacului. A slăbit aproape 10 kg!

Author: Madalina Maftei

În editia de duminica a emisiunii "Teo Show", difuzata la 10:00, la Kanal D, Vica Blochina vine in platoul emisiunii, dupa ce a reușit să slăbească aproape 10 kg în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului.

Telespectatorii vor afla cum a fost procesul de recuperare, ce schimbări a adus această decizie în viața ei și cum se simte acum, după pierderea în greutate.

Tot duminica, la “Teo show”, vom putea urmari discuție captivantă cu Adriana Bahmuțeanu și soțul ei despre vizita recentă la medicul estetician. Vom descoperi ce intervenții au ales să facă pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic și cum se simt acum în urma acestor proceduri.

Vom explora motivele care i-au determinat să apeleze la chirurgia estetică și cum consideră că acestea le-au influențat viața.

Citește și: Anca Ciota a serbat un an de la nașterea fiului ei, Liam: „Am marcat frumos acest eveniment, cu două petreceri”. Motivul pentru care ea și Phelipe nu i-au tăiat moțul

Camelia Potec i-a făcut soțului o surpriză de neuitat. Aceasta i-a dat vestea că este însărcinată într-un moment special pentru întreaga familie

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Nu ratati emisiunea "Teo Show" de la Kanal D, duminica aceasta, la ora 10:00, pentru a afla detalii interesante despre povestile de transformare ale vedetelor și pentru a descoperi secretele din spatele deciziilor lor de a-și schimba aspectul fizic.

Citește și: Regula strictă pe care invitații vor trebui să o respecte la nunta artistei Maria Constantin și a lui Robert Stoica: „Toată lumea trebuie”

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!