Weekend cu dezvăluiri la “Teo Show”! Sâmbătă, Francisca şi TJ Miles – detalii de cuplu, în premieră; duminică, Brigitte Pastramă vorbeşte despre provocarile vieţii in Dubai

Author: Madalina Maftei

Şi în acest weekend, “Teo Show” le aduce telespectatorilor interviuri în exclusivitate, invitaţi interesanţi si o atmosferă perfectă pentru weekend.

 Sâmbătă, de la ora 10:00, Francisca și TJ Miles dau cărțile pe față și povestesc cum au ajuns de la o relație de prietenie, la o iubire pasională. În platoul “Teo Show”, cei doi vorbesc și despre cum a evoluat iubirea lor, dar și despre planurile pe care le au împreună.

“Am fost la Botoșani. Părinții Franciscăi m-au primit cu brațele deschise, au fost atenți cu mine… Am vorbit despre viață”,  i-a spus TJ Miles lui Teo.

In editia de duminică a emisiunii “Teo Show”, difuzată de la ora 10:00, aflăm de unde a făcut Brigitte Pastramă rost de 100.000 de Euro ca să îşi cumpere o casă Dubai.

Citește și: Ilinca Obădescu, schimbare de viață radicală: „Sunt cel mai fericit om de pe planeta asta”. Cum s-a schimbat viața frumoasei prezentatoare

Brigitte Pastramă s-a mutat în spectaculosul oraș pentru a-i oferi fiicei sale un viitor mai bun.

Însă viața în Dubai nu e deloc Rai pentru celebra Brigitte.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Am renunțat la confortul de acasă… N-am avut posibilitatea să cumpăr o casă mare (…) Acolo am o mașină SH, (…) atât mi-am permis să cumpăr cu banii jos ”, a mai povestit Brigitte Pastramă. 

Camelia Potec i-a făcut soțului o surpriză de neuitat. Aceasta i-a dat vestea că este însărcinată într-un moment special pentru întreaga familie

De unde a făcut rost de bani ca să-și cumpere locuință in Dubai, ne povestește chiar Brigitte, duminică, la “Teo Show”.

Emisiunea “Teo Show” poate fi urmarită în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 10:00, la Kanal D. Invitaţi intersanţi pentru public, subiecte din diferite domenii, umor din belșug și atmosfera relaxată de weekend sunt ingredientele unei emisiuni de neratat.

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Rona Hartner în relația cu fiica ei, Rita: „Chiar suferim enorm și poate și ei suferă”. Decizia pe care a luat-o artista în această privință

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!