Duminică, la „Asta-i România”! Andrei, olimpicul care trăiește în condiții extrem de dificile și care visează să își depășească condiția!

,

Duminica aceasta, emisiunea „Asta-i România!” aduce în atenția telespectatorilor povestea emoționantă a unui băiat care, în ciuda greutăților vieții, reușește să își urmeze visul.


In articol:

Abandonat de tată la naștere și crescut de mamă în condiții dificile, Andrei e olimpic la oină și visează ca într-o zi să locuiască într-o casă adevărată.

Citeste si: Sa privesti mereu mai jos, la cei care au mai putin! Sa nu-ti pierzi niciodata visul! Urmariti povestea cutremuratoare a unui tanar ambitios, duminica, 31 ianuarie, de la ora 14:30, la Asta-i Romania!

Ce vedem duminica, 31 ianuarie, la ''Asta-i Romania''

Andrei și mama lui împart amândoi o cămăruță mică și întunecată în care abia au înghesuit două paturi, o sobă și un dulap vechi pentru vase. Camera este și bucătărie, și dormitor.

Din cauza lipsurilor, femeia l-a crescut cu greu pe Andrei, însă acesta, acum în vârstă de aproape 15 ani, o ajută cât de mult poate, muncește cu ziua în vecini încă de când avea 10 ani, taie lemne, aduce apă de la fântână, încercând să mai ia din povara pe care mama sa o poartă pe umeri.

Chiar dacă scrie pe caietul ținut pe genunchi și învață în frig de multe ori, Andrei e printre primii în clasă la învățătură și olimpic la oină.

      Îl veți cunoaște pe Andrei și pe mama sa duminica aceasta, începând cu ora 14:30, într-o ediție emoționantă “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Situație disperată! Oamenii au ajuns să fure tuburile cu oxigen pentru bolnavii de COVID-19. Unde se întâmplă acest lucru?

'Justice leaks' la CSM: Judecătorii propuşi pentru suspendare, din cauza discuţiilor de pe Facebook, obţin o amânare

DEZASTRU la Survivor Romania! Un alt concurent OBLIGAT sa paraseasca competitia

Sa privesti mereu mai jos, la cei care au mai putin! Sa nu-ti pierzi niciodata visul! Urmariti povestea cutremuratoare a unui tanar ambitios, duminica, 31 ianuarie, de la ora...

Idila-bomba la Survivor Romania 2021? Alexandra Stan, data de gol de doi Faimosi: "Se iubesc, or sa aiba si copii anul viitor"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies