Sa privesti mereu mai jos, la cei care au mai putin! Sa nu-ti pierzi niciodata visul! Urmariti povestea cutremuratoare a unui tanar ambitios, duminica, 31 ianuarie, de la ora 14:30, la Asta-i Romania!

,
asta-i romania
Mihai Ghita aduce in prim plan subiecte inedite la Asta-i Romania

Din grajdul in care locuieste doar cu mama, un tanar ambitios ne aminteste despre adevarata bogatie a vietii. Aflati povestea sa, duminica, la Asta-i Romania!


In articol:

In fiecare duminica, de la ora 14:30, reportajele si anchetele marca „Asta-i Romania!” aduc in atentia telespectatorilor si pun pe agenda publica fapte, situatii, realitati cu impact in viata comunitatilor.

Astfel, telespectatorii pot urmari duminica de duminica, la „Asta-i Romania”, povesti de succes ale romanilor, din tara si din afara ei, interviuri cu personalitati ale vietii publice din Romania, materiale despre locuri spectaculoase din Romania, necunoscute pana

acum telespectatorilor.

Mihai Ghita aduce in atentia publicului subiecte inedite, la Asta-i Romania!

Si in editia din aceasta duminica, de la ora 14:30, Mihai Ghita si reporterii Asta-i Romania aduc in prim plan subiecte de actualitate petrecute in tara noastra.

Telespectatorii vor putea afla povestea cutremuratoare a lui Andrei, un tanar campion national la oina, care traieste intr-o saracie lucie alaturi de mama sa si, in ciuda tuturor greutatilor si lipsurilor se dedica trup si suflet sportului pe care il practica cu multa incredere ca intr-o zi va reusi sa isi schimbe si conditia sociala.

asta-i romania
Povestea tulburatoare de viata a unui tanar sportiv de performanta.

Si tot duminica aceasta, de la ora 14:30, echipa Asta-i Romania, ajunge pe ulita copilarie Premierului Florin Cîțu. O tara intreaga asteapta cu infrigurare solutiile salvatoare ale echipei lui, dar un anume sat mai presus de toata tara. Nu ratati un reportaj inedit in satul in care a copilarit actualul Premier al tarii.

Citeste si: “Asta-i România!” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România! Ediția de duminică a emisiunii de reportaje, lider de piață la nivel Național și All Urban

Citeste

si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, 15 lei pensie, în România anului 2021

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

“Asta-i România!” a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România! Ediția de duminică a emisiunii de reportaje, lider de piață la nivel Național și All Urban

Armata rusă a lovit fulgerător: 200 de 'teroriști' uciși și o bază secretă distrusă, în Siria

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Asta-i România! Povestea impresionantă a ursoaicei Ina; Captivă în “jungla umană”, tînjind după libertate, timp de 20 de ani

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, 15 lei pensie, în România anului 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies