Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, destine furate

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 mai 2024, 19:37

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne supune atenției, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, povestea tulburătoare a familiei Proșa, aflată la grea încercare, după ce casa le-a fost arsă, chiar în noaptea de Înviere.

Nenorocirea a lovit ca un blestem familia Proșa, chiar în noaptea de Înviere, iar în urma acestei drame, doi frați, Ionuț, de 7 ani, și Mihaela, de 9 ani, au rămas fără tată și fără locuință.

Citește și: Duminică, la “Asta-i România!”, povestea emoționantă a două copile greu încercate de viață

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Destine furate

Tot ce le-a mai rămas micuților acum sunt sunt amintirile cu tatăl lor și un munte de cenușă în care încă își mai caută jucăriile.

Amarul familiei rămase sub cerul liber n-a lăsat oamenii din sat nepăsători, acestia s-au mobilizat și le-au sărit în ajutor cu mâncare, îmbrăcăminte, cu mâna de lucru, și materiale de construcție, și cu toții își doresc că până în iarna acestuia an să reușească să le ridice celor doi copilași orfani, o casă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Radu Andrei Tudor, despre diferența dintre a fi bogat și a părea bogat: „Doar oamenii foarte modești afișează brand-uri și bogăție”

Tot duminică, la “ Asta-i România! ” vom afla detalii cutremurătoare despre teribila crimă petrecută în Capitală, care a îngrozit o țară întreagă, atunci când un bărbat a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de doi tineri.

Din dorința de a-și apăra cele două fiice vitrege care fuseseră amenințate de către huligani, acesta a sfârșit tragic. Uluitor este că totul s-a întâmplat în plină stradă, sub ochii a zeci de trecători, într-o zona aglomerată din Capitală, dar nimeni nu a intervenit. În loc să sară în ajutorul bărbatului, martorii au stat deoparte și au filmat.

Nu ratați o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, numai la Kanal D.