Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție Apel la consilier, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D! Cauzele si simptomele stenozei aortice

,

Simptomele clasice si cele mai frecevente sunt date de oboseala la efort, dificultați de respirație, dureri în piept, amețeli, palpitații și slăbiciune.


In articol:

Duminica aceasta, de la ora 11:30, la Kanal D, Eva Pavel, consilier medical international, își continuă drumul prin spitalele din străinătate în căutarea celor mai bune soluții de tratament, într-o nouă ediție ”Apel la consilier”. Călătoria medicala prin spitalele din straintate se oprește în cabinetul domnului Profesor Huseyin Aksu, pentru a aborda un subiect sensibil: stenoza aortica.

Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție Apel la consilier, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D

Stenoza valvei aortice este o boală pe termen lung. Poate progresa foarte mult timp fără nici un simptom, până când stenoza din valvă atinge un anumit nivel. De obicei, se diagnosticheazā întâmplător,  în timp ce pacientul este investigat din alte motive. 

Simptomele clasice si cele mai frecevente sunt date de oboseala la efort, dificultați de respirație, dureri în piept, amețeli, palpitații și slăbiciune. Desigur, acestea simptome pot fi confundate cu multe boli. Cel mai adesea se confundă cu bolile pulmonare sau cu alte boli ale inimii. Când pacientul ajunge la asfel de semnale, motivul exact este dezvăluit în urma examinărilor. 

Care sunt cauzele si simptomele stenozei aortice si ce metode revoluționare de tratament sunt disponibile în străinătate în situațiile în care este diagnosticată, descoperim împreună duminică, de la ora 11:30, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Muzaffer, in stare de soc

Românii mobilizează și o a treia aeronavă pentru a-i ajuta pe francezi - Anunțul făcut de DSU

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce vedem in aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”! Zeynep ''inselata'' de Onur

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies