Despre Apel la consilier

Eva Pavel, consilier medical, le aduce telespectatorilor informații utile de la specialiști în medicină, cu privire la cele mai actuale modalități de tratament ale unor afecțiuni diverse, dar și cele mai noi tehnologii în domeniu.

În fiecare duminică, de la ora 11:00, emisiunea “Apel la consilier” le va aduce telespectatorilor informații relevante despre cele mai frecvente afecțiuni, modalități de tratament și detalii despre cele mai noi tehnologii medicale.

Din perspectiva exprientei de consilier medical, Eva Pavel le va prezența telespectatorilor soluții și tehnologii inovatoare pentru problemele lor de sănătate, va discuta cu specialiști din străinătate și va oferi acele informații care pot ajuta în situații specifice, prin abordări medicale diferite și cu ajutorul celor mai evoluate tehnologii în domeniu.

Toți cei interesați de tot ceea ce înseamnă informație medicală de actualitate pot urmări la “Apel la consilier” interviuri cu renumiți medici din străinătate, vor afla răspunsuri la cele mai importante întrebări ce au în legătură cu domeniul atât de vast al medicinei.

 

Cookies