Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Scandal cu "cântec" la Gorj!

,
mihai ghita
Mihai Ghita aduce in prim plan subiecte inedite la Asta-i Romania.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Duminica aceasta, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!” intră în casele românilor.


In articol:

De data aceasta, echipa emisiunii ne prezintă o situație neobișnuită, petrecută într-o comună din Gorj, acolo unde 400 de mii de lei au fost cheltuiți pentru achiziționarea a 200 de instrumente muzicale.

Duminica, 13 iunie 2021, la Asta-i Romania: Scandal cu "cântec" la Gorj!

Echipa ”Asta-i România!” ajunge în comuna Arcani, Județul Gorj, un loc bogat în peisaje, unde  însă, pe stradă, nu găsești țipenie de om. În Arcani, tinerii au ales să plece în străinătate în căutarea unui trăi mai bun, așa că mulți dintre cei rămași au peste 70 de ani. <La ei și la binele lor> s-ar fi gândit, spun <gurile rele>, primarul comunei, atunci când a decis să cumpere peste 200 de instrumente muzicale. 45 de flauturi, 45 de fluiere, 25 de trompete, 9 tambale, 4 piane au fost achiziționate recent de către edilul din Arcani, iar acestea sunt doar câteva dintre sutele de instrumente cumpărate de acesta.

Și, în timp ce primarul vrea <simfonii> pe uliță, sătenii sunt foarte furioși și spun că banii ar fi trebuit investiți pentru condiții de trăi mai bune, nicidecum într-o filarmonica de cămin cultural.

Tot în ediția de duminică aflăm în ce stare sunt, de fapt, stațiunile litoralului românesc. De la un capăt la altul, șirul de stațiuni care altădată erau perle ale litoralului arată ca după bombardament. Hoteluri abandonate sau aflate într-un permanent șantier, gări sinistre inundate de buruieni și lacăte puse peste tot.

Nu ratați ediția de duminica emisiunea “Asta-i România!”, de la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, “Castelul Teleorman”

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Gialacuta, "satul – fantomă" din Munții Mehedințiului!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, părăsiți de părinți, salvați de bunica!

Explicații HALUCINANTE pentru poza prin care Klaus Iohannis și Florin Cîțu s-au făcut de râs în fața Ursulei von der Leyen: 'Acolo se lucrează și acum'

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, “Castelul Teleorman”

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, noi detalii despre "povestea de dragoste" dintre Simona Mărgăian și italianul Francesco Thiela!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies