Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”: Acțiunea "mici contra vaccin", “serul și piperul” campaniei naționale de vaccinare

,
asta-i romania
Mihai Ghita aduce in prim plan subiecte inedite la Asta-i Romania.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Trei mici inundați în muștar și o apă plata după un vaccin administrat pe nemâncate, cam așa au stat lucrurile într-o zi de vara la Obor.


In articol:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” ne prezintă varianta inedită la care autoritățile s-au gândit să-i determine pe români să se vaccineze, în număr cât mai mare, împotriva virusului care a făcut ravagii în întreaga lume, în ultimul an și jumătate,  COVID – 19.

Ceea ce trebuia să fie doar un pamflet s-a transformat în realitate și  astfel, sute de bucureșteni, tentați de sfârâitul grătarelor și de oferta de nerefuzat- 3 mici contra unui vaccin, s-au imunizat "câmpenește" și apoi au mâncat... românește.

asta-i romania
Mihai Ghita prezinta subiecte inedite la Asta-i Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]
 

“Asta-i România!”, duminica, 20 iunie 2021: Acțiunea "mici contra vaccin", “serul și piperul” campaniei naționale de vaccinare

Trei mici inundați în muștar și o apă plata după un vaccin administrat pe nemâncate, cam așa au stat lucrurile într-o zi de vara la Obor, unde Primăria Sectorului 2 a transformat ideea de imunizare în sărbătoare câmpenească.

Și de la o glumă românească la o frântura de realitate de Obor, n-a mai fost decât un pas, așa cum spune și proprietarul terasei care a oferit românilor care s-au vaccinat in acea zi, micii gratis. Practic ideea i-a venit acestuia după ce publicația de satiră Times New Român a publicat un articol plin de umor în care spunea că românii sunt gata să se vaccineze la Obor dacă primesc și mici.

În scurt timp <ideea> a fost pusă în practică de către proprietarul unei terase din Piața Obor și imediat, sub corturile roșii ca focul oamenii, încolonați frumos, au așteptat să primească serul salvator și meniul…. recompensator.

asta-i romania
Primăria Sectorului 2 a transformat ideea de imunizare în sărbătoare câmpenească[Sursa foto: Captură KANAL D]

Întreaga desfășurare de forțe pusă sub semnului marii vaccinari răsplătită cu mici, a împărțit lumea în trei – cei pofticioși și gata să spună prezent, cei hotărâți să reziste și să nu cadă pradă nici vaccinului și nici poftei, și cei care ar mânca, dar nu s-ar vaccina.

Nu ratați o nouă ediție “Asta-i România!”, duminica aceasta de la 14:30, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Scandal cu "cântec" la Gorj!

Noul selecționer al României: antrenorul ales de FRF

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Gialacuta, "satul – fantomă" din Munții Mehedințiului!

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”- „Marea relaxare” incepe … la mare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies