Duminica aceasta, de la 21:00, Marina Almășan va fi invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iun 2024, 17:51

Marina Almășan este una dintre cele mai longevive realizatoare și prezentatoare de emisiuni de divertisment.

Duminica aceasta, de la ora 21:00, la Kanal D telespectatorii vor fi martorii unui interviu impresionat cu una dintre cele mai îndrăgite figuri ale televiziunii – Marina Almășan.

Duminica aceasta, de la 21:00, Marina Almășan va fi invitata emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marina Almășan este una dintre cele mai longevive realizatoare și prezentatoare de emisiuni de divertisment.

Succesul emisiunilor realizate de Marina Almășan i-a adus acesteia celebritatea, dar și interesul jurnaliștilor pentru viața sa privată; divorțul de regretatul Victor Socaciu a ținut nu de puține ori prima pagină a tabloidelor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”

A publicat 18 cărți, dintre care 12 sunt jurnale de călătorie. În plan personal se află într-o relație de peste un deceniu și are 2 copii din cele 2 mariaje.

“De câte ori ați stat în drumul altora?”, “V-a copiat Andreea Marin?”, “De câte ori v-ați dat în judecată șefii?”, “Mai atacați persoanele supraponderale?”, “Unde ați greșit ca mam ă ?”, “Pentru ce ați mai sări astăzi la bătaie?”, “Cum ați luptat pentru soțul dumneavoastră, Victor Socaciu?”, “Pe cine nu a putut ierta Marina Almășan?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate

Marinei Almășan în ediția de duminică a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 21:00, la Kanal D.

 


Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.