Duet exploziv la “Vulturii de noapte”!

O editie exploziva ne asteapta marti seara, la “Vulturii de noapte”, de la ora 23:00, cand Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu, moderatorii show-ului, ne ofera invitati de exceptie si momente unice.


In articol:

Catalin Botezatu, Anca Neacsu (fosta componenta – A.S.I.A.) si Daniel Buzdugan sunt vedetele care au pregatit spectacol memorabil, in editia de marti, 16 aprilie, “Vulturii de noapte”.

Daniel Buzdugan si Anca Neacsu, prinsi in jocul serii, denumit generic “Brate si corp” vor face o reprezentatie uluitoare de … mima. Cele doua vedete vor reproduce, prin gesturile corpului si ale bratelor, o poveste inedita. Cand corpul gratios al Ancai Neacsu si mainile dibace ale lui Buzdugan incep jocul, show-ul se incinge.

“Sa stiti ca va potriviti de minune! De unde stam noi, din spate, parca sunteti un intreg!”, le transmite Catalin Cazacu.

“Da-mi noptile inapoi”, live, in interpretarea lui Giani Kirita & Anca Neacsu

 Anca Neacsu va incinge atmosfera pe scena “Vulturii de noapte”, cu un moment live, pe care cantareata ni-l va oferi. Daca vreti sa aflati cum suna melodia “Da-mi noptile inapoi”, in varianta interpretata de Giani Kirita & Anca Neacsu, nu ratati editia de marti, 16 aprilie, a show-ului “Vulturii de noapte”.

Momentele unice culmineaza cu un invitat surpriza, care ii va pune in “dificultate” pe Catalin Botezatu si Victor Slav. Distractie la maxim ne asteapta in editia de marti, 16 aprilie, de la ora 23:00, la “Vulturii de noapte”.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate