DRAMA: Patru familii cu zece copii mici au ramas PE DRUMURI dupa ce casa le-a luat FOC

Patru familii cu zece copii mici au ramas pe drumuri dupa ce locuinta le-a fost mistuita de flacari. Pare incredibil cum intr-o mare de zapada, focul s-a extins foarte repede.

A fost o zi de cosmar! Flacarile au izbucnit ca din senin si s-au extins repede. Norocul oamenilor a  fost ca au iesit la timp cu cei zece copilasi. De cum au vazut flacarile, vecinii au sunat imediat la pompieri. Numai ca si militarii au avut probleme. In zona nu existau hidranti iar drumurile erau inzapezite,  asa ca au fost nevoiti sa improvizeze un furtun lung de 250 de metri.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta spun ca cea mai probabila cauza a izbucnirii incendiului este un cos de fum deteriorat. Casa nu mai poate fi locuita iar cele patru familii cu zece copii mici au ramas sub cerul liber in mijlocul iernii.

Toate sperantele bietilor oameni, batuti de soarta, se indreapta acum spre autoritatile locale de la care asteapta un ajutor. Nu de alta, dar, chiar nu pot sa stea cu micutii in drum, in plina iarna.
##VIDEO100115##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate