Dragnea nevinovat! Declaratia in fata instantei supreme: "Sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar". Ce a spus Liviu Dragnea in fata judecatorilor

Liviu Dragnea a spus, marţi, în faţa magistraţilor de la instanţa supremă, că a recurs la recurs în casaţie deoarece de 8 luni se află în spatele gratiilor deşi este nevinovat, iar procurorii au spus mai multe neadevăruri în acest dosar.


In articol:

Ce a spus Liviu Dragnea

Vreau să mă refer la un neadevăr, și anume că eu le-am cunoscut pe Anisia și Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet. Nu am inițiat acest recurs doar pentru că aș fi nevinovat, pentru a ieși cu orice preț din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziția dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteți casația. (…) Cred cu tărie în nevinovăția mea”, a spus fostul lider PSD în fața instanței supreme.

Avocata acestuia intervine și ea

"Noi vă solicităm admiterea recursului în casație. Inculpatul a fost condamnat pentru o faptă care nu este prevăzută de legea penală."

Ce decizie a luat procurorul

Procurorul a cerut respingerea solicitărilor, mai ales petnru că motivele recursului în casație nu sunt noi, întrucât au fost invocate ca motiv de apel și au fost deja analizate.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Citeste si: Un nou PERICOL mortal în România! Se pot transmite boli cumplite - capital.ro

Instanța a rămas în pronunțare.

sursa: capital.ro

Citeste si: Ce mancare primeste Liviu Dragnea de Craciun in puscarie

Citeste si: O noua lovitura pentru Liviu Dragnea: nu mai sta singur, ci cu alti 4 detinuti! Cu cine imparte celula

Citeste si: Mesajul lui Liviu Dragnea pentru Romania. De 1 decembrie, din penitenciar, Liviu Dragnea a publicat un mesaj dedicat tarii

Citeste si: Cum arata Liviu Dragnea dupa 6 luni de inchisoare! Fostul sef PSD nu mai are mustata si a albit complet

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies