Cutremurator! Ce spune despre Cristina Topescu vecina care a sunat la politie: "Ba, sunteti tampiti!"

,

Cristina Topescu avea probleme cu banii, nu avea serviciu si era depresiva. Este cutremurator ce spune femeia care a sunat la 112 despre viata Cristinei Topescu


In articol:

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri, dupa ce a fost gasita decedata in casa ei, in seara zilei de 12 ianuarie 2020.

O apropiata a jurnalistei a publicat un fisier audio in care face marturisiri cutremuratoare despre viata Cristinei Topescu.

" Numele meu este Diana Maria. De formaţie, sunt jurnalist. Am lucrat Evenimentul zilei, biroul de presă Iaşi, sub conducerea domnului Daniel Condurache, la Gazeta de Sud și, din 2004, am trecut în online. Pe Cristina Ţopescu am cunoscut-o în 2015, la primul marş Colectiv care a fost organizat de una din prietenele şi vecinele mele, Oana Voicu. Ea se afla printre organizatori. Atunci ne-am cunoscut şi a fost un fel de amor la prima vedere, pentru că în momentul în care Cristina a aflat că eu am o boxeriţă şi o maidaneză adoptate, m-a văzut şi m-a privit altfel, pentru că aşa era Cris", începe relatarea prietena Cristinei Ţopescu, într-un fişier audio postat pe pe pagina de Facebook oficială a jurnalistei, pe care femeia o administrează.

Aceasta spune că erau vecine şi se ajutau una pe cealaltă.

Cristina Ţopescu a trebuit să părăsească Antena3, iar la acel moment a primit mai multe oferte de locuri de muncă. După ce a demisionat, jurnalista a crezut că îşi va găsi o slujbă, spune prietena sa.

" Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulţi dintre foştii noştri colegi de breaslă cum plâng la televizor şi cum vorbesc despre veleităţile de mare jurnalist ale Cristinei Ţopescu. Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist şi dacă aţi fi iubit-o, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-aţi promis lucruri, i-aţi promis colaborări şi, când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeaţi la telefoane şi la mesaje", mai scrie aceasta.

Cei care i-au promis colaborări, proiecte pentru copii, pentru animale, spaţii pentru ONG-uri, proiecte care trebuiau să deţină numele "Cristian Ţopescu" au fost simple promisiuni, mai spune aceasta.

Cristina Ţopescu a reuşit să găsească o colaborare la Canal 33, dar se descurca extrem de greu, mai spune sursa citată. O doamnă bolnavă de cancer i-ar fi dat din banii de tratament Cristinei Ţopescu să îşi plătească chiria şi utilităţile.

" Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căţei plus hărnea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu îi trebuia nimic. Tţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente.

Se vorbeşte despre o Cristina Ţopescu pătimaşă, a fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă scliptoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate si agresivitata. Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare", mai spune aceasta.

După ce a pierdul jobul şi după ce a murit Cristian Ţopescu, depresia jurnalistei s-a accentuat, mai spune sursa citată. Însă jurnalista nu s-a sinucis, spune Diana Maria.

" Cum să nu devină Cristina tristă când, după ce a murit tatăl ei, toţi prietenii au sunat-o. Unul nu a intrebat-o, deşi ştiau că nu lucrează: Cristina, ai cu ce să îţi plăteşti chiria, ai unde să stai? Numele sonore care fac azi rating cu numele Cristinei şi-au prezentat condoleanţe.(...) Am hrănit-o pe Cristina, am dormit cu Cristina pentru că era dărâmată.(...) Nu spuneţi prostii despre Cristina, pentru că nu aţi cunoscut-o", spune prietena jurnalistei.

"Dupa ce a murit tatal ei, toti prietenii au sunat-o sa prezinte condoleante, dar niciunul nu a intrebat-o daca are cu ce sa-si plateasca chiria. Nu vorbesc despre cele cinci persoane care au ajutat-o.", mai spune Diana Maria.

Citeste si: De ce a murit Cristina Topescu: primele informatii despre cauza mortii

Citeste si: "Eu am sunat la 112. Cristina Topescu imi este prietena si vecina". Mesajul public aparut pe retelele de socializare

Citeste si: Cristina Topescu era terorizata. "A murit singura. Jur ca am sa dau toate aceste conversatii"

Citeste si: BREAKING NEWS! Cristina Ţopescu a murit, la vârsta de 59 de ani

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop dragoste saptamana 13 - 19 ianuarie 2020. Zodia Taur se indragosteste din nou, Leul este mai seducator ca niciodata

FOTO - Descoperire epocală în orașul antic scufundat din Egipt: obiecte din secolul al IV-lea î.e. n. păstrate impecabil

Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera

Prognoza meteo 14 ianuarie 2020. Cum e vremea azi la Bucuresti si in tara

Pensionare anticipată 2020. Ce schimbări se aplică la legea pensiilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies