Dr. Adrian Streinu-Cercel, un nou avertisment: "Acest virus parşiv se ascunde în praf şi mizerie." Cum ne putem feri?

În România, criza provocată de noul coronavirus se accentuează cu fiecare zi ce trece. Dr. Adrian Streinu-Cercel a vorbit din nou despre virusul care face mii de victime zilnic la nivel mondial.


In articol:

În fiecare zi, numărul persoanelor diagnosticate cu noul coronavirus crește, iar specialiștii se așteaptă la o modificare substanțială în perioada Paștelui.

Citeste si: Coronavirus Romania - Arafat: La ora 20.00, sunt 1.815 cazuri confirmate cu coronavirus şi 43 de decese

Având în vedere că mai sunt doar trei săptămâni până la sărbătorile pascale, dr. Adrian Streinu- Cercel a lansat un nou avertisment legat de comportamentul pe care oamenii ar trebui să îl adopte cu privire la această sărbătoare.

Dr. Adrian Streinu- Cercel, un nou avertisment: "Acest virus parşiv se ascunde în praf şi mizerie." 

Autoritățile se așteaptă ca pandemia de coronavirus să atingă limita superioară în România în perioada Paștelui sau imediat după. Cu toate acestea, dr. Adrian-Streinu Cercel este de părere că acest scenariu ar putea fi evitat în situația în care oamenii ar respecta recomandările și ar rămâne în casă și în timpul sărbătorilor pascale.

Citeste si: Vela: Preţurile la energie, gaze, apă, carburanţi sunt plafonate. Ordonanta militara 4

”Cea mai mare nevoie o reprezintă nevoia de calm şi de linişte. E o bătălie foarte complicată, mai ales că acest virus parşiv se ascunde în praf şi mizerie. Am rugat autorităţile locale să spele străzi, parcuri pentru că acolo se ascunde virusul. Dacă vom înţelege să stăm şi în casă de Paşti, atunci acea estimare, precum că după sărbătorile pascale am putea avea o problemă mare, ar putea fi ştearsă cu buretele. Dacă nu înţelegem acest lucru, acest scenariu va fi probabil la vedere”, a spus Adrian Streinu - Cercel.

Citeste si: Banca centrală a Egiptului limitează retragerile de bani de la bănci, în contextul epidemiei de coronavirus

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate