Două localități din apropierea Bucureștiului impun din nou restricții după ce rata de infectare a depășit 2 la mia de locuitori

,
Restricții
Se impun restricții pentru două localități din Ilfov.[Sursa foto: PixaBay - EDIT KANAL D]

Două localități din apropierea Bucureștiului au impus din nou restricții după ce rata de infectare a depășit 2 la mia de locuitori. Este vorba despre două localități din județul Ilfov.


In articol:

Două localități din apropierea Bucureștiului impun din nou restricții după ce rata de infectare a depășit 2 la mia de locuitori. Este vorba despre localitățile Brănești și Domnești din județul Ilfov.

Două localități din apropierea Bucureștiului impun din nou restricții

Începând de astăzi, joi, 16 septembrie 2021, se vor impune din nou restricții în localitățile Brănești și Domnești din județul Ilfov, după ce rata de infectare COVID-19 a depășit 2 la mia de locuitori. 

Restricții
Localitățile Brănești și Domnești au depășit rata de infectare de 2 la mia de locuitori. Se impun din nou restricții[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Restricții în apropierea Bucureștiului! Nunțile și botezurile sunt interzise începând de AZI! Care sunt noile reguli

În localitatea Brănești, rata de incidență a ajuns la 2,22, iar în Brănești a ajuns la 2,28. Așadar, se va impune obligativitatea purtării măștilor de protecție în spațiile publice închise, dar și în aer liber, și la locul de muncă. 

Cinematografele și spectacolele își vor desfășura activitatea la doar 70% din capacitatea totală, iar participanții trebuie să poarte măștile de protecție. 

Ce se întâmplă cu nunțile și botezurile

Privind nunțile, petrecerile și botezurile, acestea se pot organiza doar cu o limită de 150 de participanți în exterior și 100 de participanți în interior. De asemenea, toți participanții trebuie să respecte măsurile de protecție impuse de autorități. 

Citeste si: Revin RESTRICȚIILE dure! Magazine închise și circulație interzisă noaptea. UNDE se aplică măsurile anti-COVID-19

Organizarea acestor evenimente este permisă și cu 300 de persoane în interior, dar doar dacă se asigură fiecărui participant 2 mp. Condiția specială este ca persoanele participante să fie vaccinate complet, trecute prin boală sau să prezinte un rezultat negativ al unui test RT-PCR.

Citeste si: Raed Arafat a făcut anunțul despre vaccinarea obligatorie a românilor: „Dacă nu e vaccinare obligatorie, măcar testarea”

Competițiile de natură sportivă pot avea participanți la 50% din capacitate, cu asigurarea unei distanțe de cel puțin un metru între fiecare participant. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Marile firme din SUA l-au adus pe Joe Biden la capătul răbdărilor: „Răbdarea noastră s-a terminat, iar refuzul dumneavoastră ne-a costat pe toţi”

România reacționează în contextul tensiunilor de la centrala nucleară de la Zaporojie: îndemnul ministrului Sănătății

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

CUM se fac nunțile în scenariul roșu? Află ce se întâmplă cu nunţile programate în 2021 si care sunt cele mai NOI reguli pentru nunți și botezuri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies