Dorian Popa va ajunge pe masa de operații. Primele declarații ale artistului despre problemele cu genunchiul: "Este nasol"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 02 feb 2023, 21:47

Dorian Popa

Sursa: Facebook Dorian Popa

Dorian Popa are probleme serioase cu genunchiul. Artistul a făcut primele declarații în privința stării sale de sănătate.

Dorian Popa va ajunge din nou pe mâna medicilor. Artistul trece prin momente grele după ce a căzut pe gheață.

Citește și: Dorian Popa are întotdeauna un as în mânecă când vine vorba de aspectul său fizic. Artistul a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a arăta mereu impecabil

Dorian Popa va ajunge pe masa de operații. Primele declarații ale artistului despre problemele cu genunchiul: "Este nasol" 

În urma unei căzături periculoase, Dorian Popa are probleme la picior. Artistul a anunțat că în luna martie va suferi intervenția chirurgicală, care nu mai trebuie amânată. 

Dorian a făcut toate consultațiile de care era nevoie, inclusiv un RMN. Din păcate, veștile medicului nu au fost unele bune.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

„Niște probleme mai serioase decât mă așteptam eu! Am sperat să fie doar o banală căzătură pe gheață, deși șocul pe care l-am simțit, și din felul în care am simțit că mi-a sărit genunchiul, din poziție, mă cam convingea că nu o să fie tocmai lejer. Am sperat, pentru că așa este omul, până în ultimul moment. Însă domnul doctor a fost un dulce și-a găsit un pic de timp după cele 7

operații, pentru că i-am spus că nu am pace (n.r. – să aștept) până astăzi”, a mărturisit Dorian Popa pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Iuliana Beregoi, cadou de zeci de mii de euro din partea părinților. Ce dar a primit artista la 18 ani

Citește și: Este incredibil! Care a fost răspunsul lui Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde într-un restaurant: „De ce să ne fie rușine?!”

Artistul a anunțat că urmează să se opereze la genunchi pe data de 8

martie, după ce s-a ales cu 3 ligamente rupte în urma căzăturii, dar și cu un menisc spart. Cu toate astea, Dorian Popa a mărturisit că nu se sperie, mai ales că a avut probleme și la genunchiul stâng în urmă cu patru ani.

„M-a consultat la 5 după-amiază, am fost repede, mi-a făcut un RMN, seara la 10 m-a consultat domnul doctor și mi-a zis că este nasol. Pe 8 martie sunt programat la operație. S-au rupt 3 dintre cele 4 ligamente și s-a spart un menisc. Nu mă sperie, că am avut și genunchiul stâng acum 4 ani”, a adăugat artistul.

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.