DOLIU la Hollywood! Un celebru actor a incetat din viata

Potrivit presei americane, veteranul actor a murit in resedinta sa din Brookville, un oras din statul american Pennsylvania, pe 24 octombrie, informeaza contactmusic.com.

Ted Beniades a luptat in Al Doilea Razboi Mondial si a studiat dupa aceea actoria la Dramatic Workshop din New York, avandu-i colegi pe Marlon Brando, Walter Matthau, Tony Curtis, Rod Steiger si Bea Arthur.

A ramas in memoria cinefililor pentru rolul interpretat in filmul dramatic "Scarface", in care a interpretat politistul sub acoperire care l-a arestat pe Tony Montana - personajul jucat de Al Pacino - pentru evaziune fiscala.

"Scarface" a fost cel de-al doilea film in care Ted Beniades a aparut alaturi de Al Pacino. Cei doi actori au jucat pentru prima data impreuna intr-un alt film emblematic, "Serpico", lansat in 1973.

A jucat in alte doua filme celebre, "Un cuplu ciudat/ The Odd Couple" (1968) si "The Next Man" (1976) - in care l-a avut ca partener pe Sean Connery -, dar si in cateva seriale de succes, precum "The Equalizer", "Dark Shadows", "N.Y.P.D." si "The Jackie Gleason Show".

Ted Beniades a jucat si pe Broadway, inclusiv in spectacolele "Mister Roberts", alaturi de Henry Fonda, si musicalul "Wonderful Town", in timpul celui din urma cunoscand-o si pe viitoarea lui sotie, actrita Marion Lauer.

Cei doi au fost casatoriti vreme de 55 de ani pana la decesul actritei, in 2009.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate