Doliu în familia lui Viorel de la 3 Sud Est. Artistul și-a pierdut mama chiar înainte Paşte

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 26 ian 2023, 05:20

Mama lui Viorel Șipoș s-a stins din viață, chiar înainte Paște. Artistrul a transmis un mesaj dureros.

Viorel

Șipoș, unul dintre artiștii din formația 3 Sud Est, trece prin momente dureroase. Vedeta a anunțat că și-a pierdut mama chiar înainte de Paște.

Citeste si: Laurențiu Duță și Ianula, împreună de 15 ani! Vezi cum arată soția celebrului artist

Doliu în familia lui Viorel de la 3 Sud Est. Şi-a pierdut mama chiar înainte Paşte

Mama lui Viorel de la 3 Sud Est s-a stins înainte de Paşte. Anunţul dispariţiei a fost făcut chiar de artist, pe pagina de Facebook: o poză cu doliu însoţită de mesajul:  ”Drum lin către îngeri mamă!”

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Acesta nu este singura tragedie a formației 3 Sud Est. Din păcate, niciunul dintre artiști nu mai are în viață cea mai dragă ființă, mama.  

Mama lui Mihai Budeanu s-a stins din viață anul trecut

Anul trecut, și Mihai Budeanu și-a pierdut mama, la vârsta de 69 de ani, în data de 22 ianuarie. Femeia suferea de diabet şi a murit în urma unui stop cardiorespirator.

Laurentiu Duta, primele declaratii dupa ce a suferit de COVID-19! Artistul se vaccinase cu prima doza de AstraZeneca inainte de a se imbolnavi!

Citeste si: Laurentiu Duta, drumul spre celebritate: ”Am creat trupa 3 Sud Est la o placinta şi un iaurt!”

”Mama mea a murit pe 22 ianuarie 2021. A intrat în stop cardiorespirator. Avea diabet, a fost și perioada aceea în care toate spitalele erau pentru pacienții Covid, iar toți cei bolnavi cu inima și diabetul au avut de suferit. În ziua respectivă, s-a simțit slăbit. Avea 69 de ani. Eu o duceam și o internam cam de două ori pe an. Situația s-a agravat, o programasem la particular, însă nu a mai ajuns la clinică”.

Mama lui Laurențiu Duță  s-a stins din viață]n 2017

Mama lui Laurențiu Duță a părăsit această lume în anul 2017: ”Mama, pentru tine voi fi puternic. Mi-ai spus că mă vei veghea de acolo de sus. Te voi face mândră aşa cum sper că am reuşit până acum. E nedrept că ai plecat… dar se pare că nu noi decidem. Te iubesc mai mult decât ai crezut şi îţi mulţumesc pentru tot. Am făcut tot posibilul să te salvez. Suflet pur, sper că într-o zi să ne revedem. Dumnezeu să te ocrotească, după atâta suferinţă!”.