Divorțează! Una dintre cele mai frumoase femei din lume a anunțat despărțirea de soțul ei! Cei doi au împreună un copil

Author: Lavinia Medrea

Divorțează! Una dintre cele mai frumoase femei din lume a anunțat despărțirea de soțul ei! Cei doi au împreună un copil

Sursa: Instagram Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski plănuiește să divorțeze de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, după ce acesta ar fi înșelat-o, confirmă o sursă apropiată lui Ratajkowski.

„Da, a înșelat-o, susține sursa menționată anterior.

„Este un infidel în serie. Este scârbos. Este un câine”.

Emily Ratajkowski divorțează de soțul ei după patru ani de căsnicie

În sistemul judiciar nu apare că modelul ar fi depus încă o cerere de divorț. Cuplul a stârnit zvonuri de despărțire joi, când Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, a fost văzută fără verighetă.

Reprezentanții lui Ratajkowski și McClard nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii ale Page Six.

Citeste si: Cum a murit, de fapt, Gianni Versace. Ultimul show de modă a acestuia a fost cu o săptămână înainte să moară

Autoarea „My Body” și producătorul de film, care îl au în comun pe fiul lor Sylvester, în vârstă de 1 an, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii la tribunal în februarie 2018, după ce și-au făcut publică idila cu doar două săptămâni înainte.

„Am o surpriză”, a spus ea, alături de o fotografie în care își ținea câinele în brațe, la acea vreme.

„M-am căsătorit astăzi”, a spus, apoi, postând o imagine cu ea și noul ei soț.

Emrata și fostul ei soț au un copil în vârstă de un an

Fiul lor, Sylvester, s-a născut în luna martie 2021, după ce au anunțat într-un videoclip Vogue regizat de Lena Dunham că Emily Ratajkowski (Emrata) este însărcinată.

Emrata a declarat că ea și Bear-McClard, 41 de ani, nu au vrut să știe sexul copilului lor, pentru că și-ar fi dorit ca cel mic să aibă dreptul de a decide, când va fi mai mare, cum se va identifica.

„Ne place să răspundem că nu vom ști sexul până când copilul nostru nu va împlini 18 ani și că ei ne vor anunța atunci”, a scris Emrata, într-un eseu pentru Vogue.

Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Rareș Ciciovan a făcut primele declarații:

Citeste si: Doliu la Hollywood: A murit un actor cunoscut! "Lumea a pierdut un om magnific"

Emrata, ulterior, s-a referit la Sylvester cu apelativul „fiul”, astfel asumându-și genul copilului. Vedeta a continuat să împărtășească fotografii intime cu travaliul ei.

Deși Ratajkowski și Bear-McClard nu au dezvăluit niciodată prea multe despre căsnicia lor, autoarea „My Body” a declarat în emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, după nunta lor surpriză, că cei doi și-au făcut singuri inelele cu o noapte înainte de a spune „Da”, topind o uncie de aur pe care au cumpărat-o din Chinatown din New York. „Amândoi suntem niște mici oameni interesanți, asta aș spune eu”, a declarat Emrata, la vremea respectivă.

 

Taguri:

Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies