Megan Fox a pierdut o sarcină?! Dezvăluirile neașteptate făcute de logodnicul ei, rapperul Machine Gun Kelly: ”Este pentru copilul nostru nenăscut”

Autor: Madalina Maftei

Megan Fox a pierdut o sarcină?! Dezvăluirile neașteptate făcute de logodnicul ei, rapperul Machine Gun Kelly: ”Este pentru copilul nostru nenăscut”

Sursa: Instagram Megan Fox

Declarațiile făcut de Machine Gun Kelly la Premiile Billboard, care au fost decernate duminică seară, au lăsat să se înțeleagă că logodnica sa, Megan Fox, ar fi fost însărcinată pentru a patra oară și a pierdut sarcina.

Rapperul Machine Gun Kelly a făcut dezvăluiri incendiare la decernarea Premiilor Billboard. Pe lângă faptul că Megan Fox ar fi pierdut o sarcină, acesta a făcut referire la actriță cu apelativul ”soție”, ceea ce a trezit multe speculații în legătură cu o posibilă căsătorie secretă a celor doi.

Machine Gun Kelly, despre sarcina pe care Megan Fox ar fi pierdut-o

La Premiile Billboar, Machine Gun Kelly a urcat pe scenă și i-a dedicat actriței Megan Fox piesa ”Twin Flame”.

În acel moment, rapperul a sugerat că logodnica lui, pe care a numit-o soție, ar fi pierdut o sarcină. "Am scris acest cântec pentru soția mea”, a spus Machine Gun Kelly pe scenă, sugerând că el și actrița sunt căsătoriți deja, potrivit spynews.ro

În apropiere de finalul momentului său, artistul a făcut o nouă dedicație, spunând: ”Asta este pentru copilul nostru nenăscut”.

Citeste si: Vrei sa arati ca Angelina Jolie sau Megan Fox? Un make-up artist te INVATA cum sa te machiezi astfel incat sa arati ca o diva de la Hollywood!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Machine Gun Kelly, dedicație pentru copilul său nenăscut

Dedicația pentru copilul nenăscut al celor două vedete a trezit multe speculații, însă, reprezentanții celor doi nu au comentat pe acest subiect. După evenimente, rapperul a scris pe o rețea de socializare un mesaj care a accentuat și mai mult varianta unei sarcini pierdute.

”Mi-a rupt inima să cânt finalul acelui cântec”,  a scria artistul.

Artistul a mai dezvăluit, într-o altă postare, că prima parte a cântecului a fost scrisă cu doi ani în urmă, iar cealaltă parte a venit abia un an mai târziu.

Machine Gun Kelly și Megan s-au cunoscut la filmările pentru Midnight în the Switchgrass, conexiunea dintre ei a fost foarte puternică. În ianuarie, cei doi au s-au logodit. Într-un interviu, actrița l-a numit pe rapper ”flacăra ei geamănă”, potrivit sursei citate.

Citeste si: Cererea în căsătorie a momentului! Frumoasa vedetă a primit un inel făcut pe comandă, care costă o mică avere. Imaginile spun totul

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!