Din 5 martie, noi ediții ale emisiunii “Roata Norocului”, la Kanal D!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 23 feb 2023, 19:25

În fiecare seară de duminică, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi aduc pe micile ecrane, la Kanal D, voie bună și distracție, alături de concurenți gata să rezolve puzzle-urile și să câștige premiile uriașe

Așteptarea a luat sfârșit, cel mai iubit și longeviv show concurs din România, “Roata Norocului” revine în atenția milioanelor de telespectatori cu noi ediții, din 5 martie, de la ora 20:00, în fiecare duminică, la Kanal D!

Citește și: EXCLUSIV! Weekend plin de emoții pentru Bursucu! Îndrăgitul prezentator de la Kanal D a fost naș de botez pentru prima oară

Din 5 martie, noi ediții ale emisiunii “Roata Norocului”, la Kanal D!

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, cei doi îndrăgiți prezentatori ai emisiunii de la Kanal D, vor readuce pe micul ecran distracția și voia bună, în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00. “Roata Norocului” vine așadar cu ediții noi, premii uriașe, invitați aleși pe sprânceană, distracție, amuzament, dar și bucuria câștigurilor substanțiale.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Horoscop chinezesc martie 2023: Zodiile care au parte de realizări importante. Încep primăvara cu un mare succes

În prima ediție, difuzată duminică, 5 martie, provocările puzzle-ului îi vor aduce la Roată pe frații Augustin și Lucian Viziru, invitații vedetă gata să ducă distracția la alt nivel.

Nu ratați, așadar, noi ediții ale emisiunii concurs “Roata Norocului”, din 5 martie, de la ora 20:00, în fiecare duminică, la Kanal D! 

Citește și: Exclusiv! Bursucu, extrem de atașat de fiica lui cea mare: "M-a învățat ce înseamnă să am răbdare. Copilul te duce de la agonie la extaz"

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?