Diana Șoșoacă, la un pas să devină o mare balerină: „Am avut spectacole pe scenă, eram slabă și foarte talentată” De ce a renunțat la balet

,
diana sosoaca balerina

Diana Șoșoacă a vorbit despre perioada în care a făcut balet

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși a ales avocatura în cele din urmă, Diana Șoșoacă a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că ar fi putut să devină o mare balerină. De ce nu a urmat acest drum?


In articol:

Diana Șoșoacă, un personaj controversat pe scena politică din România, a dezvăluit un detaliu pe care foarte puține persoane îl știu despre ea. În copilărie, senatoarea a făcut sport de performanță, dans și balet.

Deși a avut spectacole și spune că era foarte talentată, în cele din urmă, Diana Șoșoacă a ales Dreptul. De ce a decis să renunțe la o carieră în dans sau balet?

Diana Șoșoacă, dezvăluiri despre perioada în care apărea în spectacolele de balent: „Am avut spectacol chiar și în „Lacul lebedelor” 

Diana Șoșoacă ar fi putut să devină o mare balerină, asta dacă pasiunea pentru avocatură nu ar fi fost atât de mare. Senatoarea a povestit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că a susținut spectacole de balet pe scenă, a fost aplaudată, însă a decis să renunțe la o carieră în lumina reflectoarelor de dragul justiției. 

Deși spune despre ea că era destul de talentată și că a avut spectacol chiar și în „Lacul lebedelor”, bucurându-se de un real succes, Diana Șoșoacă a dezvăluit că baletul nu o reprezenta, aceasta fiind motivul pentru care a ales să urmeze o carieră în Drept.

Senatoarea a povestit că marea ei pasiune era cititul și că acesta era mai tot timpul motiv de discuție între ea și mama ei, având în vedere că își petrecea nopțile citind și nu odihnindu-se. 

Citeste si: Diana Sosoaca, duminica, de la ora 22:30, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”

„Nu îmi plăcea extraordinar de mult baletul, dar făceam balet, gimnastică și dansuri în același timp. Am făcut vreo 14 ani. Am avut și eu spectacole pe scenă, eram foarte slabă și eram foarte talentată, dar a trebuit să mă las pentru că am dat la facultate, iar la Drept trebuie să înveți foarte mult. Oricum mie îmi plăcea să citesc foarte mult. Pe mine, mama mă certa pentru că mă găsea la 3-4 dimineața cu cartea în față. Nu dormeam. S-au cam schimbat vremurile. Văd că acum trebuie să îi cerți pe copii să citească. Trebuie să îi pui să citească, au gadget-urile astea, au tehnologia, nu știu cum am fi reacționat noi dacă am fi avut atâta tehnologie care să ne distragă atenția. Să știți că am avut spectacol chiar și în „Lacul lebedelor” și a fost un succes. Nu am făcut-o vreodată ca să ajung o mare balerină, gimnastă, dansatoare sau ceva de genul ăsta. Era normal să faci gimnastică, balet și dans. Astea se făceau, așa era normal.”, a spus Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Diana Șoșoacă, una dintre cele mai puternice voci de pe scena politică actuală, a acceptat invitația de a veni în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” pentru a lămuri cele mai controversate aspecte legate de viața ei profesională, dar și personală. 

Citeste si: Senatoarea Diana Șoșoacă, declarații fără precedent după scandaul în care a fost implicată: Dețin informații care ar putea distruge o parte din NATO și jumătate din Uniunea Europeană

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Diana Șoșoacă, scandal la Matei Balș după incendiu! Cere demisia lui Arafat

Directorii executivi ai marilor companii americane se pregătesc pentru o recesiune și nu cred că va fi scurtă (CNN)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cum l-a sfidat Diana Șoșoacă pe Klaus Iohannis? Incredibil ce gest a făcut în fața președintelui: „SPP-ul a înlemnit!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies