Diana, critici aprige primite din partea colegelor sale de la Bravo, ai stil! „Probabil că ea are o teamă față de noi!” Iată ce s-a petrecut în culise și ce replici acide și-au adresat concurentele

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 aug 2023, 00:05
bravo, ai stil Foto(4)

Diana, criticata de colegele sale

Sursa: Captură KANAL D

Diana, pusă la zid de către colegele sale de la Bravo, ai stil! Iată cum a reacționat concurenta în culise și ce replici neașteptate a lansat la adresa celor care au criticat-o! „Mi-e lene să stau să dau explicații!”

Sezonul cu numărul 8 al îndrăgitei competiții “Bravo, ai stil!” se apropie cu pași repezi de Marea Finală, iar lupta concurentelor pentru mult râvnitul premiu și pentru titlul de "Cea mai stilată femeie din România" devine din ce în ce mai strânsă și mai complicată. De la o ediție la alta, concurentele rămase în cadrul show-ului încearcă din răsputeri să aducă în fața celor trei jurați ținute din ce în ce mai bine realizate, pentru a reuși să acumuleze cât mai multe steluțe, dar pentru a câștigă susținerea tot mai mare din partea publicului.

Diana, critici aprige primite din partea colegelor sale de la Bravo, ai stil! „Probabil că ea are o teamă față de noi!”

În ediția din această seară a emisiunii Bravo, ai stil, difuzată de miercuri până vineri, la Kanal D, Diana a fost aspru criticată de colegele sale, care au acuzat-o că nu este deloc asumată și că nu socializează cu ele, preferând să stea retrasă și să nu între în discuții.

Citește și: Când are loc Marea Finală "Bravo, ai stil!" sezonul 8! Ce premiu va primi câștigătoarea titlului de "Cea mai stilată femeie din România"

Diana: La testimoniale sunt eu! Acolo sunt eu cea adevărată! Când sunt în emisie eu am mereu un moment, mai ales la Gala, atunci când cant o piesă noi oarecum ne transformăm! Și am un moment frumos și după aia mi-e greu să stau să explic pentru că eu încă sunt în momentul pe care l-am terminat! Și mi-e greu! Sunt

emotivă deocamdată! Din cauza momentului nu din cauza oamenilor! Pentru că mie nu mi-e frică de nimeni, eu pot să vorbesc tot ce simt!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Maria: Din experiență mea și din ce am văzut cum reacționează cei de acasă nu cred că o să o vadă foarte bine! Adică probabil că o să o ia un pic că neasumare! Așa cred eu că o să o sesizeze ei!

Aza: Probabil că ea are o teamă și față de noi fetele, având în vedere că ea a zis că e o presiune în platou și probabil de asta e mai reținută! Și are și emoții pentru că e la început! Nu știu, probabil că nu se simte ea comod să stea să discute cu noi! Sau poate n-are chef!

Diana: Da, n-am chef! Am o lene efectiv! Deci jur, asta e problema! Mi-e lene să stau să dau explicații! Am venit aici să învăț! Cui să îi dau? Ce am de câștigat din

asta? Nu e nimic de câștigat!

Discuția iscată în culise, înainte de începerea filmărilor a fost reluată în platou după ce Ilinca i-a cerut câteva explicații Dianei pentru afirmațiile făcute anterior. Însă concurenta și-a menținut părerea și a subliniat faptul că îi este lene să dea explicații fetelor și de asemenea își menține și constatarea că Alexandra și Iris au o energie negativă.

Citește și: „Am spus ce am văzut”. Legătura dintre Alexandra de la „Bravo, ai stil” și Cătălin Botezatu! Rebecca a spus totul: „Aș putea să vin și eu să spun că domnul Botezatu poate îți dă și un stilist”

 


Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!