Diana a fost abandonată de către mama ei naturală, fiind crescută de o altă persoană. Acum mama ei vrea să revină în viața tinerei. Ce vrea să îi facă Dianei soțul mamei sale este, însă, cutremurător...

,
Mama Dianei și soțul ei
Mama Dianei și soțul ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Diana nu a fost crescută de către mama ei biologică. Urmărește o poveste tulburătoare astăzi la "În căutarea adevărului", pe Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Mama biologică a Dianei plănuiește să se întoarcă în viața fiicei sale. Cea care a crescut-o nu este de acord. 

"Dacă te voia atât de mult de ce nu te-a crescut?", îi spune mama adoptivă Dianei. 

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Cu lacrimi în ochi, mama Dianei o roagă pe fiica ei să îi permită să revină în viața ei, chiar dacă știe că a greșit atunci când Diana era foarte mică.

Diana pare dispusă să o ierte pe mama ei biologică, însă ce se întâmplă ulterior este cu totul și cu totul cutremurător.

Mama Dianei și fiica ei
Mama Dianei și fiica ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Soțul mamei Dianei nu o vrea pe adolescentă în viața lor, așa că pune la cale ca aceasta să dispară. Adevărul este dezvăluit de prezentatorul emisiunii, Ernest Takacs.

"Soțul dumneavoastră a conceput un plan mârșav pentru că vrea cu orice preț ca Diana să dispară", le dezvăluie Ernest  tuturor la confruntarea finală din cadrul emisiunii de astăzi.

Mama Dianei și soțul ei
Mama Dianei și soțul ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Unui bărbat însurat i se aprind călcâiele după o femeie superbă. Face tot ce poate pentru a o cuceri și, când credea că femeia este a lui, are parte de o mare surpriză! Ce se întâmplă când cele două femei se văd față în față

"În căutarea adevărului", o emisiune inspirată din realitate

Emisiunea "În căutarea adevărului" este prezentată de Ernest Takacs la Kanal D.

Anterior, Ernest a prezentat "Ochii din umbră", o emisiune ce avea un format asemănător, cu povești tot despre trădări, înșelări, minciuni și altele. Povești pe care le regăsim, sub o formă sau alta, și în cadrul formatului de la "În căutarea adevărului". 

Ernest Takacs a devenit cunoscut în România datorită participării la reality-show-ul Big Brother, transmis pentru două sezoane de către Prima TV.

Ernest avea 22 de ani când a participat la Big Brother și ulterior a devenit vedetă TV.

Ernest are și diplomă de detectiv, iar rolul de la "În căutarea adevărului" i se potrivește de minune. În fiecare ediție avem parte de o confruntare finală cu toți cei implicați în povestea respectivă, iar Ernest dezvăluie tot adevărul, după cum este și numele producției.

"Inițial de la această idee am pornit. Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbra” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta. Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil. Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș puea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", declara Ernest Takacs, într-un interviu pentru Libertatea, despre emisiunea pe care o realizează în prezent la Kanal D.

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri între orele 13:00 și 15:00. Emisiunea poate fi vizionată și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând pagina de Live Stream de pe tabletă, laptop sau smartphone.

Citeste si: Un bărbat ajuns în scaun cu rotile le cere ajutorul membrilor familiei. El îi roagă pe aceștia să se angajeze, dar ce se întâmplă ulterior e cutremurător! La ce se ajunge

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Un bărbat ajuns în scaun cu rotile le cere ajutorul membrilor familiei. El îi roagă pe aceștia să se angajeze, dar ce se întâmplă ulterior e cutremurător! La ce se ajunge

Constanța a intrat în scenariul roșu. Ce restricții intră în vigoare

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Mariana, dezvaluire incredibila despre Andrei! "Femeia care ai cerut-o in casatorie chiar aici in Istanbul" Aflati cum va reactiona Aya si ce se va intampla, joi, 15...

Ionuț intră într-o afacere dubioasă cu un cunoscut. La început lucrurile merg bine, își cumpără o mașină de lux, dar apoi... Cum se încheie totul este tulburător!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies