Dezvăluri uluitoare! Când s-a îmbolnăvit cu adevărat Mihai Constantinescu! Ce s-a întâmplat cu el cu doar o zi înainte de a face stop cardio-respirator!

La aproape o săptămână după ce a fost găsit în stare critică în casă, s-a aflat adevărul despre boala lui Mihai Constantinescu


In articol:

De luni seara, Mihai Constantinescu se zbate între viață și moarte, iar șansele lui de supraviețuire devin parcă din ce în ce mai mici de la o oră la altă. Îndrăgitul cântăreț a suferit un stop cardio-respirator luni seara, completat de o lipsă de oxigenare a creierului, ceea ce îl face ca, în acest moment să nu mai reacționeze la stimuli.

"Este cumplit, nu îl pot ajuta decât implorându-l pe Dumnezeu să îl țină lângă mine. Viața lui atârnă de un fir de păr. Inimă îi funcționează, însă în zonă cerebrală, totul este fără reacție", a declarat, devastată de durere, nevasta starului muzicii ușoare.

Citeste si: Ultimele detalii despre Mihai Constantinescu! Medicii au INTERZIS familiei sa-l viziteze! Ce se Intampla, de fapt?

Citeste si: Ludovic Orban a făcut anunțul momentului: Am o veste bună să vă dau! - capital.ro

Citeste si: ULTIMA ORA: Socul zilei in Romania in cazul lui Razvan Ciobanu! Au fost adusi acum la POLITIE

Citeste si: Roxana, criza de gelozie cand il vede pe Bogdan in bratele Anei-Maria

 

Mihai Constantinescu este în comă! ”Nu s-a chemat însă salvarea”

Pe de altă parte, prietenii cântărețului sunt și ei în stare de șoc, dar merg și pe o variantă surprinzătoare, aceea că, deși, în aceste clipe, Mihai Constantinescu este în comă, el ar fi putut totuși evita infarctul. "În martie, Mihai a fost internat în spital. Atunci, cele două valve biologice pe care le avea montate la inimă încă de acum 12 ani s-au infectat și au început să supureze. A fost imediat operat și a stat câteva săptămâni la Terapie Intensiva. Din păcate, infecția nu a putut fi îndepărtată complet, dar nici nu s-au luat măsuri urgente pentru a nu se ajunge la stopul cardio-respirator. De pildă, duminică după-amiază, cu o zi înainte de nenorocire, el a făcut temperatură mare. Nu s-a chemat însă salvarea, ci s-a mers doar pe un tratament medicamentos, ce, din păcate, s-a dovedit a fi ineficient, ba chiar inutil. Starea lui s-a agravat și, de luni seară, se luptă cu moartea, ajutat doar de aparate”, au dezvăluit apropiații artistului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies