Dezvăluiri în premiera despre Jador, făcute chiar de tatăl sau, la „Teo Show”: ''La noi este o regulă în familie...”

,

Jador este unul dintre cei mai determinați jucători din echipa Faimosilor de la „Survivor România”. Acesta își susține foarte mult colegele de echipa și își încurajează coechipierii de câte ori sunt pe traseu. Plin de energie, vesel și mereu gata să facă o glumă, acesta este un adevărat personaj în concurs. Despre principiile după care a fost crescut Jador, a povestit în premieră tatăl artistului, astăzi, la „Teo Show”.

"Nu ai voie să te superi pe fete în preajma lui. Asta este o educație primită de acasă. Cu vorba bună se vorbește cu persoanele de gen feminin, nu se vorbește vulgar", spune acesta.

Provine dintr-o familie modestă, are patru frați mai mici, și a fost un copil bun, care nu le-a creat probleme părinților. A avut rezultate bune la învățătură, a absolvit ASE-ul și are și un master în domeniul economic.

Citeste si: Ce au mâncat Faimoșii în prima zi în junglă la Survivor Romania 2021. Jador a făcut haz de situație

"Din școală generală a fost un copil premiant. Când a mers mai departe în liceu, a fost apreciat, foarte apreciat, pentru că învața și își dădea silința. După primul trimestru, a început să mai chiulească de la ore. Că toți tinerii, mai mergea cu băieții mai mari. Băieții mai mari il duceau pe la fete, acolo unde ii place lui foarte mult.(...) L-am mutat la un liceu unde puteam să-l controlez. Nu a mai fost slobod",  a rememorat tatăl lui Jador.

Adulat de mii de fane, Jador are însă o interdicție fermă, după cum povestește chiar tatăl artistului.

"La noi este o regulă în familie; și o respectă.

Nu aduci pe oricine acasă. O aduci pe aceea pe care ai ales-o să fii cu ea definitiv. Așa, cu plimbarete, nu!",  a punctat acesta. 

Învățat de tatăl sau să pescuiască, de când era mic, Jador are toate șansele că în această seară să pună mâncarea pe masa faimosilor, după ce aseară au câștigat la jocul de recompensă unelte de pescuit.

Nu ratați astăzi o ediție incendiară, Jocul pentru imunitate, la Survivor România, începând cu ora 20.00,

la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum se votează la Survivor România 2021? Iată cum îți poți susține concurentul favorit

PLAN ROŞU de intervenţie - Accident între un microbuz şi un TIR în Iaşi. 17 persoane implicate/ FOTO-VIDEO

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

REGULAMENT TELEVOTING „SURVIVOR ROMANIA” SEZON 2

Jador a cerut-o în căsătorie pe o fostă concurentă de la "Bravo, ai stil"!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies