Cum se votează la Survivor România 2021? Iată cum îți poți susține concurentul favorit

,
vot survivor romania 2021
Vot Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cel mai îndrăgit show de televiziune, Survivor Romania 2021, a început la Kanal D, astfel că acum îți poți susține concurentul favorit. Cum se votează și ce trebuie să faci pentru ca votul să fie valid?


In articol:

Survivor Romania 2021 este difuzat la Kanal D în zilele de miercuri și joi, de la ora 22:00, dar și de vineri până duminică, începând cu ora 20:00, astfel că dacă ai deja un preferat și îți dorești să ajungă cât mai departe în cadrul competiției, atunci trebuie să știi cum se votează la Survivor Romania 2021.

Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți susține concurentul favorit.

Cum se desfășoară televotingul la „Survivor România 2021”?

La fel cum s-a întâmplat și în primul sezon al emisiunii Survivor România, telespectatorii vor avea posibilitatea de a-și susține favoriții pe toată durata competiției. Astfel, în momentul în care anumiți concurenți vor fi propuși spre eliminare, cel care va părăsi competiția va fi cel care va primi cele mai puține voturi din parte telespectatorilor. 

Practic, televotingul „SURVIVOR ROMÂNIA” le va permite telespectatorilor să își voteze concurentul favorit și să îl salveze de la eliminare.

Regulamentul competiției Survivor România spune că se pot face mai multe eliminări, în momente diferite, în baza voturilor exprimate în aceeași sesiune de votare. 

La finalul competiției Survivor România 2021, marele câștigător va fi ales tot în urma votului exprimat de telespectatori, astfel că acel concurent care va obține cele mai multe voturi va fi declarat câștigătorul competiției.

Dacă edițiile Survivor România 2021 difuzate până în prezent te-au ajutat să îți formezi o părere despre concurenți și ai deja un favorit, tot ce trebuie să faci pentru a-l ajuta să ajungă cât mai departe în cadrul competiției este să îl votezi în momentul în care va fi nevoie. Televotingul se desfășoară prin trimiterea unui mesaj de tip SMS la 1230, valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone.

Mesajul trebuie să conțină numele corect al concurentului preferat, exact așa cum a fost comunicat în cadrul emisiunii.  În cazul în care numele concurenților conțin diacritice sunt luate în calcul și voturile scrise cu diacritice, dar doar dacă tastatura este în limba română.

Faimoșii de la Survivor România
Faimoșii de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Războincii de la Survivor România
Războincii de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce face Daniel Pavel in Republica Dominicana cand nu este la filmarile pentru Survivor Romania! Iata cum a fost surprins!

Ce trebuie să faci pentru ca votul să fie considerat valid?

Dacă vrei să îți votezi concurentul favorit și să ai siguranța că votul este considerat valid, atunci trebuie să urmezi câțiva pași importanți. În primul rând, trebuie să știi că sunt acceptate doar voturile transmise de pe teritoriul României, ceea ce însemană că nu poți vota din afara țării, în regim roaming.

Un alt pas importat este scrierea corectă a numelui concurentului.

Dacă în numele concurentului se regăstește litera Y, dar este scris numele cu litera I, votul va fi înregistrat și sub această formă. Vor fi acceptate și voturile în care numele concurenților care au o literă dublată sunt scrise cu o singură literă, cum ar fi, de exemplu, în cazul Mellinei: Mellina sau Melina. 

În momentul în care votezi trebuie să te asiguri că trimiți SMS la 1230 doar în cadrul etapei corespunzătoare de vot (Start VOT/Stop VOT) pentru Concurenții aflați la vot. 

Pentru fiecare SMS trimis, telespectatorii vor fi taxați cu 1.19 euro (TVA inclus).

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ce au mâncat Faimoșii în prima zi în junglă la Survivor Romania 2021. Jador a făcut haz de situație

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine e Mellina de la Survivor Romania 2021! Cum arata inainte de competitia din Republica Dominicana. Ai recunoaste-o?

DEZASTRU cu Florin Cîțu premier: BNR spune că rata inflației va exploda

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Survivor Romania a cucerit inimile romanilor! Electrizantul reality a plasat Kanal D, si aseara, pe primul loc in audiente, pe toate categoriile de public

Elena Marin de la Survivor Romania s-a logodit in secret! Cine este barbatul cu care se va casatori Faimoasa si ce a zis despre plecarea ei la Survivor Romania

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies