Detaliul neștiut despre George Tănase. Patrizia Paglieri a rămas cu gura cascată: ”Nu am nevoie de zahăr ca să fiu dulce”

Author: Madalina Maftei

Detaliul neștiut despre George Tănase. Patrizia Paglieri a rămas cu gura cascată: ”Nu am nevoie de zahăr să fiu dulce”

Sursa: Captură KANAL D

George Tănase a recunoscut că nu este prea îndemânatic în bucătărie, însă prezența lui face mai mult decât orice ajutor.

George Tănase s-a alăturat Patriziei Paglieri în bucătărie și i-a recunoscut un detaliu nebănuit, care a lăsat-o cu gura căscată. Ce face George Tănase atunci când este în bucătărie?

Detaliul neștiut despre George Tănase. La ce se pricepe cel mai bine în bucătărie

Voia bună se cunoaște de dimineață, George Tănase, Bursucu și Viviana vă dau întâlnire de luni până vineri, de la ora 8:00, în cadrul matinalului ”Dimineata cu noi”, la Kanal D.

Patrizia Paglieri își surprinde de fiecare dată colegii cu cele mai delicioase rețete. Le-a pregătit matinalilor o rețetă de clătite verzi, mai exact clătite cu spanac, pe care mai apoi le-a umplut cu cașcaval și ciuperci. George Tănase a recunoscut că nu este tocmai priceput în bucătărie, însă rolul lui este cu totul altul.

Matinalul, glumeț din fire, a dezvăluit că este atât de dulce încât nu mai are nevoie de zahăr în mâncare, iar prezența lui face mai mult decât orice ajutor în bucătărie.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Citeste si: EXCLUSIV! Cum arăta Viviana Sposub în liceu și de ce i se spunea Madalina Manole de Botoșani. Schimbarea este cu adevărat uriașă pentru frumoasa prezentatoare TV

George Tănase este unul dintre cei mai apreciați entertainer din România, iar glumele lui aduc zâmbetul pe buzele oamenilor întotdeauna.

Acesta a mărturisit că rolul lui în bucătărie este să facă glume, în timp ce mama lui se ocupă de gătit, iar mai apoi mănâncă împreună.

LIVE UPDATE Ziua 337 de război în Ucraina. Un nou atac cu drone asupra Kievului. Noi alerte de raid aerian în regiunile centrale şi Capitală

”Nu am nevoie de zahăr ca să fiu dulce. Gulme, glume, noi glumim în bucătărie. Eu asta fac în bucătărie, astă e rolul meu. Și acasă fac la fel, cu mama. Eu fac glumele, ea pregătește, la final mâncăm amândoi”, a

precizat George Tănase în cadrul matinalului ”Dimineața cu noi”.

Citeste si: Matinalii de la”Dimineața cu noi” se țin de șotii. Bursucu și-a luat colegii de platou”la întrebări” Un detaliu mai puțin cunoscut despre Viviana Sposub a fost scos la iveală: ”Sunt foarte sperioasă și m-am panicat”

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies